Αυτές τις γιορτές, η Bang & Olufsen προσθέτει μία ακόμη διάσταση στη γκάμα της, την απόλυτα λευκή!

BL3500Τώρα μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο λευκό χρώμα, ένα χρώμα που σύμφωνα με τη δική σας επιλογή μπορεί να χαθεί ή να ξεχωρίσει μέσα στο χώρο σας!Σύμφωνα με τις πρόσφατες τάσεις της μόδας, το λευκό γίνεται το νέο μαύρο, ακόμη και στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Και οι γιορτές αποτελούν την καλύτερη εποχή για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση. Με την Bang & Olufsen, μπορείτε τώρα να ‘στολίσετε’ όλο το σπίτι σας με μία ποικιλία λευκών – από το λευκό του κλασικού τηλεφώνου BeoCom 2 μέχρι το ψυχρό λευκό του πάγου στην τηλεόραση ευρείας οθόνης Beovision 8.

Ηχεία BeoLab

*       BeoLab 6000

Το BeoLab 6000 έχει σχεδιαστεί για να εξαφανίζεται – οπτικά – καθώς η φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηχείο το οποίο θα αντιλαμβανόμαστε απλώς ως μία λεπτή γραμμή. Κι όμως, η λεπτεπίλεπτη εμφάνιση συνδυάζεται με την ανθεκτική κατασκευή για να μπορέσει αυτό το ηχείο να αποδώσει τον μέγιστο ήχο μέσα από τον ελάχιστο χώρο.

Με την πλούσια απόδοση ήχου που διαθέτει, το BeoLab 6000 αποδεικνύει ότι ένα ηχείο δεν χρειάζεται να φαίνεται δυνατό για να κάνει εντύπωση. Είναι ένα hi-fi ηχείο με πανέμορφο ήχο σε ένα αυστηρά μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Το νέο λευκό κάλυμμα μεταμορφώνει το ηχείο σε μία λεπτή λευκή γραμμή και τίποτα περισσότερο.

*       BeoLab 4000

Το BeoLab 4000 μετατρέπει την ευελιξία σε μορφή τέχνης. Με την τεχνολογία ενεργού ηχείου και τον συμπαγή σχεδιασμό, το BeoLab 4000 προσφέρει εξαιρετικό ήχο για όλες τις ακουστικές συνθήκες. Κι όμως, ο σύγχρονος σχεδιασμός του δεν είναι απλώς θέμα εμφάνισης. Για παράδειγμα, η κατασκευή του από ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου δεν το καθιστά μόνο ελαφρύ και ανθεκτικό, αλλά εξαλείφει και τα προβλήματα κακοφωνίας που προκαλούνται από τις ενώσεις και τις γωνίες.

Τώρα, το BeoLab 4000 διατίθεται με λευκό πρόσθιο κάλυμμα και αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τον απίθανο ήχο αλλά δεν θέλουν να συμβιβαστούν με τα συμβατικά ηχεία-κουτιά σε εξίσου συμβατικά χρώματα.

*       BeoLab 3500

Η Bang & Olufsen είναι πολλά περισσότερα από μία σειρά μεμονωμένων προϊόντων. Είναι μία ανοικτή πρόσκληση που επιτρέπει στον ήχο και την εικόνα να γίνουν αναπόσπαστο τμήμα του σπιτιού σας και της ζωής σας, μετακινώντας την εμπειρία και όχι τις συσκευές. Με τη χρήση του διαχρονικού συστήματος BeoLink, μπορείτε για παράδειγμα να ελέγχετε τη διανομή του ήχου και της εικόνας παντού μέσα στο σπίτι σας.

Το BeoLab 3500 είναι ένα αποκλειστικό ηχείο BeoLink, τέλειο για πρόσβαση στη μουσική σας συλλογή, το ραδιόφωνο ή τον ήχο από την τηλεόραση όταν δουλεύετε στην κουζίνα ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι. Το BeoLab 3500 προσφέρει απίθανο ήχο, και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χάρη στο διακριτικό και κομψό σχεδιασμό του. Σε λευκό, αυτό το ηχείο γίνεται ακόμη πιο διακριτικό και αποτελεί ιδανική επιλογή για τα δωμάτια όπου θέλετε την πλήρη εμπειρία χωρίς όμως και τον πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Τηλέφωνα BeoCom

*       BeoCom 2

Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, το BeoCom 2 που μοιάζει με γλυπτό αποτελεί το τέλειο δώρο. Κατασκευασμένο από ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου, ανυψώνεται από το φορτιστή του σε μία απαλή καμπύλη που ταιριάζει με το σχήμα του ανθρώπινου προσώπου. Επίσης, η οργανική φόρμα εφαρμόζει φυσικά στο χέρι του χρήστη, και – μαζί με τον κρυστάλλινο ήχο – το καθιστά εξαιρετικά άνετο στη χρήση, ανεξάρτητα από τη διάρκεια μίας συζήτησης.

Το BeoCom 2 διατίθεται σε επιτραπέζια και επίτοιχη έκδοση καθώς επίσης και σε διάφορα χρώματα, όπως το περλέ λευκό που ενισχύει την αέρινη όψη και χάρη αυτού του εξαιρετικά ξεχωριστού τηλεφώνου.

*       BeoCom 6000

Το BeoCom 6000 είναι ένα ασύρματο, ψηφιακό τηλέφωνο που συνδυάζει εξελιγμένα χαρακτηριστικά, απλοποιημένη λειτουργία και εργονομικό σχεδιασμό. Αποτελείται από έναν κομψό φορτιστή σε ματ αλουμίνιο και καμπύλο ακουστικό που τώρα διατίθεται και σε λευκό.

Όλες οι βασικές λειτουργίες εκτελούνται με τη χρήση ενός απλού τροχού πλοήγησης, που είναι το φυσικό εστιακό σημείο του ακουστικού BeoCom 6000 και που λειτουργεί επίσης σαν χειριστήριο έντασης προϊόντων ήχου και εικόνας της Bang & Olufsen.

*       BeoCom 1401

Το BeoCom 1401 είναι ένα ενσύρματο τηλέφωνο με εξαιρετικά ελαφρύ ακουστικό. Είναι εξαιρετικά άνετο στη χρήση και διαθέτει διαυγή ήχο και αναπαραγωγή φωνής που αποτελούν τον πυρήνα των τηλεφώνων Bang & Olufsen.

Είτε βρίσκεται τοποθετημένο στον τοίχο είτε πάνω σε ένα τραπέζι, το BeoCom 1401 αποτελεί παράδειγμα της απλότητας της λειτουργικότητας της Bang & Olufsen. Αυτό υπογραμμίζεται περαιτέρω με τη χρήση ποιοτικών υλικών και την εμφανή αρτιότητα στην κατασκευή του. Το BeoCom 1401 διατίθεται σε κίτρινο, γκρι, μαύρο, μπλε, τώρα και σε λευκό, και μπορεί είτε να ενσωματωθεί είτε να ξεχωρίζει ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Σύστημα Ήχου BeoSound

*       BeoSound 1

Το BeoSound 1 είναι ουσιαστικά ένα κινητό ηχείο που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μουσική παντού. Από τις υψηλότερες νότες μέχρι τα βαθύτερα μπάσα, αυτός ο συνδυασμός CD player και ραδιοφώνου FM έχει απίστευτη απόδοση καθώς διαθέτει πέντε μεμονωμένα τροφοδοτούμενες μονάδες που κρύβονται πίσω από ένα κομψό κάλυμμα αλουμινίου, το οποίο ενοποιεί μορφή και λειτουργικότητα. Το κάλυμμα αλουμινίου δεν είναι απλώς απόλυτα όμορφο – και ιδιαίτερα κομψό και αέρινο σε λευκό – λειτουργεί επίσης και σαν μεγάλη κεραία για την καλύτερη δυνατή λήψη FM. Για να ενισχύσει περαιτέρω την ευελιξία του, το BeoSound 1 μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα φορητό player όπως το BeoSound 2, το BeoSound 6 ή ένα iPod.

Concept Εικόνας BeoVision και BeoCenter

*       BeoCenter 6

Αυτή η τηλεόραση μεταφέρει την έννοια της έξυπνης ενοποίησης σε υψηλότερο επίπεδο, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά επιλογές ραδιοφώνου DAB και FM σε μία τηλεόραση. Ακόμη, η BeoCenter 6 LCD μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και DAB στην BeoCenter 6 στην κουζίνα, και μονάδες Surround Sound και DVB-S σε μία BeoCenter 6 που χρησιμοποιείται για παρακολούθηση τηλεόρασης σε ένα μικρό καθιστικό ή μία κρεβατοκάμαρα.

Η ενοποίηση της εικόνας και του ήχου στο συμπαγές περίβλημα δημιουργεί ένα λειτουργικό αποτέλεσμα εικόνας έτοιμο για χρήση, με τη λευκή έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα να είναι ιδανική όχι μόνο ως τηλεόραση δεύτερου δωματίου αλλά και ως αποκλειστικό μόνιτορ υπολογιστή.

*       BeoVision 8

Εξίσου ευέλικτη είναι η λευκή BeoVision 8, που με την απαλή στην αφή λάκα και τις στρογγυλεμένες γωνίες μοιάζει με χιονισμένη βουνοπλαγιά και προσφέρει την ίδια διασκέδαση! Η BeoVision 8 είναι γεμάτη εκπλήξεις. Από την εμφάνισή της, μέχρι την απόδοσή της. Είναι μία συμπαγής τηλεόραση LCD, μία οθόνη υψηλής ανάλυσης για τον υπολογιστή σας και ένα high-definition ready μόνιτορ κατάλληλο για τις πιο πρόσφατες κονσόλες παιχνιδιού – όλα ενσωματωμένα σε ένα μοναδικό concept.

Η ηχητική απόδοση της BeoVision 8 θέτει επίσης νέα πρότυπα για τις συμπαγείς τηλεοράσεις. Το ηχείο των μπάσων που κοιτά προς τα κάτω παρέχει μια σταθερή βάση για τις ταινίες και τα μουσικά προγράμματα, ενώ οι πρόσθιες μονάδες έχουν συντονιστεί ειδικά για την αναπαραγωγή της ανθρώπινης ομιλίας. Συνολικά, ο ήχος από την χαρακτηριστική γραμμή των ηχείων είναι εξαιρετικά ευκρινής και φυσικός, προσφέροντας επιτέλους ποιότητα ήχου που διαθέτει όγκο σε μία επίπεδη οθόνη.