Αναβαθμίσεις για αρκετές συσκευές Navigon, επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες, αλλά και νέοι χάρτες σε ειδικές τιμές μέχρι και 17 Μαρτίου 2011.


NAVIGON_Shop Visual SoftwareUpgrades_INTΗ Navigon μειώνει τις τιμές σε όλες τις κατηγορίες αναβαθμίσεων. Οι κάτοχοι συσκευών πλοήγησης μπορούν τώρα, με λίγα μόλις χρήματα, να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χαρτών.


Το βασικό στοιχείο όλων των διαθέσιμων αναβαθμίσεων είναι οι αναβαθμισμένοι ευρωπαϊκοί χάρτες που βοηθούν τους οδηγούς να βρίσκουν με ασφάλεια τον προορισμό τους σε 40 χώρες. Οι χρήστες που διαθέτουν συσκευές με τοπικούς χάρτες επωφελούνται διπλά, αφού τώρα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους εκτός από νέα χαρακτηριστικά και όλους τους αναβαθμισμένους ευρωπαϊκούς χάρτες με μία απλή αναβάθμιση.


Οι αναβαθμίσεις προσθέτουν όμως και νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές, ανάλογα πάντα με τη συσκευή που διαθέτει ο χρήστης. Έτσι για παράδειγμα τα entry-level μοντέλα όπως το Navigon 2300, αναβαθμίζοντάς τα θα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά του Navigon 20 Plus – συμπεριλαμβανομένου του “Active Lane Assistant”, του “One Click Menu” καθώς και το “MyBest POI”. Οι κάτοχοι των superior-class μοντέλων όπως για παράδειγμα το 8450 Live μπορούν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στην Premium Edition του NAVIGON 8450 Live, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι θα απολαμβάνουν υπηρεσίες real-time (σε όποιες χώρες είναι διαθέσιμες) όπως οι Fuel Live, Events Live και City View 3D.


Οι προσφορές αναβάθμισης ισχύουν μέχρι 17 Μαρτίου 2011 μέσα από το NAVIGON Fresh. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.navigon.com.