Η δημιουργικότητα έχει την τιμητική τους στις εκδηλώσεις aDdicted, που πραγματοποιούνται τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, στον κινηματογράφο Αττικόν Cinemax Class, Σταδίου 19, από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

addictedΓεμάτα με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες διαφημίσεις, φέτος τα aDdicted διευρύνονται σε δύο εκδηλώσεις, με σκοπό να δείξουν σε νέους και φοιτητές, που αγαπούν τη διαφήμιση και έχουν προσδοκίες για τον κλάδο της επικοινωνίας, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, πόσο γοητευτικός και συναρπαστικός είναι ο κόσμος της διαφήμισης.Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του θεσμού Ermis Awards της ΕΔΕΕ, που βραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα στον κλάδο της επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Στην πρώτη εκδήλωση, στις 16.00, για πρώτη φορά φοιτητές από σχολές Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμισης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν case studies από πολυσυζητημένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Τέσσερις πολυβραβευμένες ομάδες δημιουργικού παρουσιάζουν τέσσερις επιτυχημένες καμπάνιες των τελευταίων χρόνων: η διαφήμιση της Connex από την από την εταιρία Leo Burnett, της Q Telecom από την Cream, την Nova από Spot JWT και της Aegean από την UpSet! Οι ίδιοι οι δημιουργοί μοιράζονται με τους νέους δυνητικούς επαγγελματίες του κλάδου τα μυστικά μιας επιτυχημένης καμπάνιας, διεισδύουν στη διαδικασία της διαφημιστικής ιδέας, αναλύουν τη σημασία της σωστής εκτέλεσης και γενικότερα μιλούν για την εμπειρία του να εργάζονται στο χώρο της επικοινωνίας.

Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 210 4805 611

Το βράδυ, στις 21.00, οι λάτρεις της διαφήμισης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν τρίωρο καταιγισμό από τις καλύτερες ξένες και ελληνικές διαφημιστικές ταινίες, να δουν ίσως για πρώτη φορά» cult ελληνικές παραγωγές, ταινίες που έχουν βραβευτεί σε παλαιότερα Ελληνικά Φεστιβάλ και ταινίες από το Φεστιβάλ Καννών.

Είσοδος Ελεύθερη
Δελτία Εισόδου στο Public Συντάγματος, μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη.