Η SingularLogic βραβεύτηκε από τη NEC ως «Advanced Solution Partner 2011».


singular-logicΗ βράβευση έγινε από τον κ. Ronald Rubens, Vice president Portfolio and Applications της NEC Unified Solutions, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών της SingularLogic και αποτελεί μία σημαντική διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία της διανομής και μεταπώλησης των τηλεφωνικών συστημάτων ΧΝ120.


Η SingularLogic ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη NEC το 2010, ως στρατηγικός συνεργάτης για τη μεταπώληση & τη διανομή των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων της NEC στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και σε επιλεγμένες κάθετες αγορές όπως της εστίασης και της φιλοξενίας.


Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η SingularLogic εγκατέστησε πολυάριθμα συστήματα XN120 της NEC, μέσω 60 και πλέον συνεργατών της πανελλαδικά, που εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στα εν λόγω προϊόντα. H SingularLogic έχει ήδη συνδέσει το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο με τις εφαρμογές SingularLogic Hospitality Hotel και Hospitality Restaurant για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών αγορών των ξενοδοχείων και των εστιατορίων / delivery.


Η συνεργασία αυτή που προσδίδει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όχι μόνο στις δύο εταιρίες αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέροντας τους οικονομικές και εύχρηστες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας, έχει σαν στόχο το 2011 να διευρυνθεί στα τηλεφωνικά κέντρα της NEC για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε άλλες κάθετες αγορές όπως της Υγείας, ενώ συνεχίζεται η πιστοποίηση ακόμη περισσότερων συνεργατών του δικτύου διανομής της SingularLogic στις λύσεις της NEC.