Ξεπερνιούνται και τα τελευταία εμπόδια προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάληψη του managment του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom.
Η oλομέλεια της ΕΕΤΤ ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση την αλλαγή ελέγχου των εταιρειών ΟΤΕ Α.Ε. και COSMOTE, υπό την προϋπόθεση ότι θα κοινοποιηθεί στην ΕΕΤΤ εντός 2 μηνών η εγκριτική απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Ανταγωνισμού των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, η οποία και έχει επιληφθεί της σχετικής συγκέντρωσης μεταξύ ΟΤΕ Α.Ε. και Deutsche Telecom AG.
H EETT προχώρησε στην εξέταση των εν λόγω αλλαγών ελέγχου, βάσει των αρμοδιοτήτων της, όπως αυτές απορρέουν από το Νόμο 3431/2006 «Περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και άλλες διατάξεις», και τον Κανονισμό Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων (ΑΠ ΕΕΤΤ 428/13/2007).
