Η Wind Ελλάς ανακοινώνει ότι ο κ. David Meneghello αναλαμβάνει από 4/4/2011 καθήκοντα Γενικού Εμπορικού Διευθυντή στην εταιρεία.


WIND_CCO_D_MENENGHELLOΟ David Meneghello έρχεται στην Wind Ελλάς έχοντας συνολικά 28 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας από τα οποία τα 12 αφορούν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως οι Vodafone και Τelenor, τόσο στην Ευρώπη σε χώρες όπως Τσεχία και Σερβία, όσο και στην Ασία.


Ειδικότερα, από το 2006 ο κ. D. Meneghello εργάστηκε στον Όμιλο τηλεπικοινωνιών Telenor, ως Chief Marketing Officer, επικεφαλής των Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών στη Σερβία (2006) και στην Ινδία (2009). Η τελευταία θέση που κατείχε ήταν αυτή του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία MCP, θυγατρική της Telenor ASA, με κύριο αντικείμενό της τις ασύρματες τηλεπικοινωνιακές λύσεις.


Ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Wind Ελλάς, ο David Meneghello θα έχει στην ευθύνη του το Μάρκετινγκ, την Επικοινωνία και τις Πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών Κινητής, Σταθερής & Internet της εταιρείας, καθώς επίσης και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους εταιρικούς πελάτες Wind.


Ο κ. D. Meneghello κατέχει πτυχίο καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο British Columbia του Βανκούβερ, Καναδά.