Κορυφαία Εταιρεία Αναλύσεων κατατάσσει την Oracle στην ανώτερη δυνατή κατηγορία για τα προϊόντα CRM για την τοπική αυτοδιοίκηση.


oracle

oracle

Σε έκθεσή της με τίτλο “MarketScope for Local Government CRM Products”, η Gartner, Inc. κατέταξε την Oracle στην ανώτερη δυνατή κατηγορία “Strong Positive”. Στην έκθεση συγκρίνονται αυτά που προσφέρουν οι εννέα προμηθευτές τυποποιημένου εμπορικού λογισμικού CRM για υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης. Βοηθάει τους διευθυντές πληροφορικής (CIO) και τους επικεφαλής αρχιτεκτονικής εταιρικών συστημάτων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και τα στελέχη εξυπηρέτησης πελατών, να συγκρίνουν αυτούς τους εννέα προμηθευτές κατά την υλοποίηση, αντικατάσταση ή αναβάθμιση ενός συστήματος CRM.


Στο πλαίσιο της έρευνας, η Gartner προσδιορίζει πέντε κατηγορίες για την αξιολόγηση των προμηθευτών, στις οποίες περιλαμβάνονται τα εξής: στρατηγική καθετοποίησης/κλάδου, προσφερόμενα προϊόντα/υπηρεσίες, συνολική βιωσιμότητα (επιχειρησιακή μονάδα, οικονομική επιτυχία, στρατηγική, οργάνωση), γεωγραφική στρατηγική και στρατηγική περί του προσφερόμενου προϊόντος.


Η Gartner σημειώνει ότι ένας προμηθευτής που λαμβάνει το χαρακτηρισμό “Strong Positive” πρέπει να είναι «προμηθευτής στρατηγικών προϊόντων, υπηρεσιών ή λύσεων …» και σημειώνει ότι «οι πελάτες συνεχίζουν τις προγραμματισμένες επενδύσεις και οι δυνητικοί πελάτες θεωρούν αυτό τον προμηθευτή ως ισχυρή επιλογή για στρατηγικές επενδύσεις».


Η Oracle προσφέρει μια οικογένεια λύσεων για το δημόσιο τομέα, οι οποίες παρέχουν όλα τα κύρια στοιχεία –εξοπλισμό, βάση δεδομένων, middleware και εφαρμογές, όλα βασισμένα σε ανοικτά πρότυπα– για το μετασχηματισμό οργανισμών του δημόσιου τομέα.