To Sonance SM55 είναι ιδανική λύση για τέλειο ήχο, χωρίς εντοιχιζόμενα ηχεία ή για όσους δεν μπορούν να τοποθετήσουν ένα ηχείο καμπίνας.


sonance new adamcoΛύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει η Sonance με μια πολύ έξυπνη ιδέα. Ένα επιτοίχιο ηχείο με πάρα πολύ μικρό βάθος (μόλις 83 χιλιοστά). Το SM55 τοποθετείται μαγνητικά επάνω σε μια βάση, η οποία του επιτρέπει να περιστραφεί κατά 360 μοίρες και με αυτόν τον τρόπο η ευθυγράμμιση γίνεται πανεύκολα. Το SM55 είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Single stereo, ιδανική για χώρους όπου δεν μπορεί να μπεί παραπάνω από ένα ηχείo, αλλά χρειάζεται στερεοφωνικός ήχος.


Με ένα νέο ομοαξονικό μεγάφωνο 5.25”, και woofer από ανθρακονήματα, το SM55 εγγυάται ήχο υψηλής πιστότητας. Η ομοαξονική διάταξη του woofer και του tweeter μειώνει τους χρωματισμούς και βελτιώνει την στερεοφωνική εικόνα ακόμα και όταν τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί σε μη ιδανική θέση. Η κουρμπαϊστή πρόσοψη του ηχείου βελτιώνει ακόμα περισσότερο τον ήχο μειώνοντας τις περιθλάσεις, ενώ η καμπίνα από πολυπροπυλαίνιο απορροφά τους κραδασμούς. Τέλος η αφαιρούμενη γρίλια του ηχείου από αλουμίνιο καλύπτει το ηχείο από άκρη σε άκρη και βάφεται χωρίς να είναι επάνω στο ηχείο, κάνοντας τη διαδικασία απλούστερη.


Η λιανική τιμή ζεύγους με ΦΠΑ που περιλαμβάνει την ειδική βάση στήριξης είναι τα €636.