Η Obrela εξασφαλίζει την παροχή Διαχειρίσιμων Υπηρεσίων Ασφάλειας Πληροφοριών στην Ανατολική Μεσόγειο και Ευρώπη.


Obrela Security IndustriesH Obrela Security Industries ανακοινώνει τη στρατηγική συμφωνία με την ArcSight – τον πιο διακεκριμένο πάροχο λογισμικού διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών παγκοσμίως – για την παροχή Διαχειρίσιμων Υπηρεσιών Διαχείρισης Γεγονότων Ασφάλειας και Αρχείων Καταγραφής Δεδομένων στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης.


H Obrela Security Industries – η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών στην περιοχή της νότιας ανατολικής Μεσογείου – προχωρά σε αυτή τη συμφωνία με την Arcsight προκειμένου να σχεδιάσει και να στηρίξει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες της στην πιο αξιόπιστη και προηγμένη (σύμφωνα με ανεξάρτητες διεθνείς αξιολογήσεις π.χ Gartner) τεχνολογία διαχείρισης ασφάλειας που διατίθεται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συναφθείσα Master License Agreement εξουσιοδοτεί την Obrela Security Industries να προσφέρει Διαχειρίσιμες Υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία ArcSight στα ακόλουθα εδάφη: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, FYROM, Ελλάδα, Κόσοβο, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Κύπρος, Τουρκία, Αλγερία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Μαρόκο και Τυνησία.


Μέσω της συνεργασίας της με την ArcSight, η O.S.I είναι σε θέση να προσφέρει ένα ενσωματωμένο πακέτο λογισμικού και υπηρεσιών προστιθεμένης αξίας από πιστοποιημένους από την ArcSight τεχνικούς τώρα και στις χώρες της Νιοτιοανατολικής Μεσογείου.


Σε αυτή τη βάση, ο επόμενος επιχειρησιακός στόχος της O.S.I είναι η επέκταση και διείσδυση στις συγκεκριμένες αγορές και η διασφάλιση τοπικής παρουσίας (π.χ. τοπικά γραφεία) στις προαναφερθείσες χώρες, με στόχο την αποτελεσματικότερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των εγχώριων πελατών.