Τον 13ο χρόνο επιτυχημένης πορείας κλείνει φέτος η e-shop.gr που παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζει να αναπτύσσεται.


e-shopΗ οριζόντια ανάπτυξη σε νέες προϊοντικές κατηγορίες που ξεκίνησε από τα μέσα του 2010 αγκαλιάστηκε από το καταναλωτικό κοινό και έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρεία που συνεχίζει να εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση πάνω από 5,000 παραγγελίες.


Πιο συγκεκριμένα, η είσοδος της e-shop.gr στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, αποτέλεσε μια έξυπνη κίνηση με άμεση θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό. Από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσης της ενέργειας εκατοντάδες καταναλωτές εκδήλωσαν στην e-shop.gr το ενδιαφέρον τους για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, ενώ οι υλοποιήσεις των πρώτων έργων έχουν ήδη προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.


Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς σύντομα θα μπορούμε να προμηθευόμαστε ακόμη περισσότερα προϊόντα από το e-shop.gr. Η εταιρεία αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινώσει μια σειρά από στρατηγικές συνεργασίες που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν το πελατολόγιο της σε ακόμη περισσότερες ανάγκες του.


Η εταιρεία προέβη σε ουσιαστική αναδιάρθρωση μέσα στο 2010 πετυχαίνοντας μειώσεις κόστους της τάξεως του 20%. Ήδη από τους πρώτους 2 μήνες του 2011 οι στρατηγικές αυτές επιλογές δείχνουν τα πρώτα θετικά τους αποτελέσματα, ενισχύοντας τα οικονομικά της μεγέθη και φέρνοντας την σε θέση να αναμένει άνοδο του κύκλου εργασιών για το 2011 τουλάχιστον κατά 10%.