Την εμπειρία 3D απεικόνισης παρουσιάζει η Sony στην 9η διοργάνωση της έκθεσης για την τεχνολογία και τις εφαρμογές Imaging «Photovision 2011».


SonyH έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 14 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ξιφασκίας, στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Στο επιβλητικό, «τριών διαστάσεων» περίπτερο της Sony, το οποίο χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη urban αισθητική, παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με το Digital Imaging, προσφέροντας μια εντυπωσιακή περιήγηση στους ερασιτέχνες, αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου.


Με επτά ξεχωριστά sections, διακόσμηση που ξεφεύγει από τις δύο διαστάσεις και περισσότερα από 40 μοντέλα on display, το περίπτερο της Sony προκαλεί τον επισκέπτη να αντιληφθεί με την πρώτη ματιά ότι οι δυνατότητες της Sony στην ψηφιακή φωτογραφία είναι απεριόριστες.


Έτσι, για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της λειτουργίας του 3D Sweep Panorama, η Sony έχει δημιουργήσει την αίσθηση ενός τρισδιάστατου μοντέλου της «πόλης του μέλλοντος» στο ειδικό 3D Sweep Panorama section, χρησιμοποιώντας μια σειρά πρωτότυπων εκτυπώσεων σε διάφορα επίπεδα, με τη χρήση κατάλληλου φωτισμού, ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τις δυνατότητες των νέων Cyber-shot και Alpha.


Στη συνέχεια της περιήγησής τους, οι επισκέπτες θα συναντήσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του χώρου, την Moving Shooting Area, το σημείο που φιλοξενούνται οι SLR φωτογραφικές μηχανές. Εδώ, η «πόλη του μέλλοντος» παίρνει πλέον σάρκα και οστά, οι όγκοι των κτηρίων ζωντανεύουν και η αίσθηση της κίνησης αποδίδεται μοναδικά με την ειδική κατασκευή ενός εναέριου κινούμενου τραίνου που αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να δοκιμάσει κανείς την ταχύτητα αυτόματης εστίασης στη φωτογραφία, το video και κατά τη λήψη 10fps που προσφέρουν οι SLR.


Συνεχίζοντας κάποιος, μπορεί να επισκεφθεί το αφιερωμένο section στα επαγγελματικά προϊόντα της Sony, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την PMW-F3 με την πολύ προσιτή τιμή, την SRW-9000PL με Super 35mm CCD sensor και την «debutante» της κατηγορίας, τη νέα NXCAM 35mm.


Ακριβώς δίπλα στους επαγγελματίες, δεν θα πρέπει να ανησυχούν όσοι προτιμούν να διακοσμούν το χώρο τους με τις πιο όμορφες προσωπικές φωτογραφίες. Κι εκείνοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο section με τις ψηφιακές κορνίζες, όπως και όσοι προτιμούν την εικόνα High Definition ή τους φακούς E-Mount και A-Mount.


Τέλος, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Sony, στο Personal 3D area section, θα αποκτήσουν προσωπική άποψη για το πώς θα μπορούσαν να προβάλλουν στη 3D BRAVIA τηλεόρασή τους, τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν τραβήξει με τη 3D Handycam.


Handycam HDR-TD10E, Bloggie MHS-FS3, SLT-α55 & α33, NEX-3/5 & NEX- VG10E, Cyber-shot και επαγγελματικά μοντέλα, συνυπάρχουν με μία μεγάλη γκάμα ψηφιακών κορνιζών και ειδικευμένων αξεσουάρ που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χρηστών. Η Sony αποκαλύπτει στη Photovision 2011 την αρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας χρονιάς για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες της φωτογραφίας.