Η Intracom Telecom ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Aricent, εταιρία προηγμένης τεχνολογίας και υπηρεσιών επικοινωνίας.


intracom-telecomΣκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή μιας ομαδοποιημένης λύσης πρόσβασης WiMAX, σε πελάτες που αναζητούν αξιόπιστες και εύκολα υλοποιήσιμες λύσεις επωφελούμενοι από τα πλεονεκτήματα τους.


Πιο συγκεκριμένα η Intracom Telecom θα συμπεριλάβει την Aricent ως προμηθευτή ASN-Gateway στο οικοσύστημα OmniMAX προϊόντων της το οποίο είναι πιστοποιημένο από το WiMAX Forum και συμβατό κατά τα πρότυπα 802.16e-2005. Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζει την ολοκληρωμένη λύση της και ενσωματώνει προϊόντα με αποδεδειγμένα κορυφαία απόδοση και αναγνώριση από σημαντικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε παγκοσμία κλίμακα.


Η ευελιξία της πλατφόρμας Aricent προσφέρει μια ευρεία επιλογή ρυθμίσεων και δυνατοτήτων δίνοντας στους παρόχους το πλεονέκτημα να επιτύχουν γρήγορη ανάπτυξη μέσω ασύρματων ευρυζωνικών τεχνολογιών αιχμής και σημαντικές μειώσεις στο κόστος υποδομής. Η πλατφόρμα WING (Wimax INtegrated Gateway) είναι η κύρια λύση WiMAX της Aricent και αποτελείται από ASN- Gateway τύπου Profile C ενσωματωμένη με AAA και Home Agent (HA) server στον ίδιο κόμβο.