H Sony παρουσίασε τα νέα μέλη της οικογένειας Vaio στους δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση στον Πολυχώρο The Hub Events στο Γκάζι.


F_H01_B_3Dviewing02O αυθεντικότερος χώρος βιομηχανικού design της πόλης μετατράπηκε προσωρινά σε Vaio showroom και υποδέχτηκε τις συναρπαστικές νέες αφίξεις, η κάθε μία από τις οποίες συμβάλλει με το δικό της τρόπο στην καταιγιστική τεχνολογική εμπειρία που μόνο η Sony μπορεί να προσφέρει.


Το ρόλο του ξεναγού στο νέο, μαγικό κόσμο του Vaio ανέλαβε και φέτος ο κ. David Spaeth, Training Expert – Vaio and Mobile of Europe, οποίος βρέθηκε στη χώρα μας αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.


Από τα νέα μοντέλα που έδωσαν το δικό τους χρώμα στο βιομηχανικό κτήριο και συγκεκριμένα τα μοντέλα των σειρών L (L21), E (EA4, EB4, EC4, EE4), F (F13 & F21), S (SB) & Y (YB) ξεχώρισαν, το πολυαναμενόμενο 3D Vaio της σειράς F που ανεβάζει πολύ υψηλά τον πήχη της τρισδιάστατης απόλαυσης, το Vaio YB, ένα notebook με ιδιαίτερα ισχυρό επεξεργαστή AMD και μέχρι 6 ώρες αυτονομίας, το λεπτό και στιλάτο Vaio της σειράς S με έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας και βέβαια, το νέο Vaio Desktop της σειράς L, το «όλα-σε-ένα» multimedia PC με Full HD οθόνη αφής και μια σειρά από πρωτοποριακές εφαρμογές που καθηλώνουν.


Εξίσου θετικά σχόλια απέσπασαν ωστόσο και τα υπόλοιπα μοντέλα του ανοιξιάτικου line-up, για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, το ξεχωριστό design και τα εντυπωσιακά χρώματά τους, κερδίζοντας αμέσως το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων που αφιέρωσαν αρκετή ώρα για να τα περιεργασθούν.


Μείνετε συντονισμένοι στο www.techpress.gr, όπου σταδιακά θα σας παρουσιάζουμε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των νέων υπολογιστών Vaio που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο event της Sony.