Η νέα γκάμα των πιο ισχυρών φορητών υπολογιστών της Apple είναι πλέον διαθέσιμη στο iStorm στο κέντρο της Αθήνας.


MacBookProFamily_Hero2_PRINTΤο iStorm υποδέχεται τα νέα πανίσχυρα MacBook Pro 13, 15 & 17 ιντσών και προσκαλεί όλους όσοι θέλουν να δουν τους ισχυρότερους φορητούς υπολογιστές της Apple, με τους πανίσχυρους τετραπύρηνους επεξεργαστές, τα νέα συστήματα γραφικών, την επαναστατική θύρα Input/Output υψηλής ταχύτητας, και την HD κάμερα για FaceTime να επισκεφτούν το κατάστημα και να τα γνωρίσουν.


Τα νέα MacBook Pro ενσωματώνουν τους πιο γρήγορους διπύρηνους επεξεργαστές Core i5 και Core i7 της αγοράς καθώς και τετραπύρηνους επεξεργαστές Core i7. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς με τους νέους επεξεργαστές η απόδοση των συστημάτων διπλασιάζεται. Για απόλυτη απόδοση στα γραφικά, τα νέα MacBook Pro 15” και 17” διαθέτουν την τελευταία γενιά καρτών γραφικών AMD Radeon HD, που είναι 3 φορές ταχύτερες από την προηγούμενη γενιά.


Όλα τα νέα laptops διαθέτουν την επαναστατική θύρα Ι/Ο Thunderbolt, η οποία είναι γρήγορη, απλή και ευέλικτη, και για πρώτη φορά επιτρέπει τη σύνδεση υψηλής ανάλυσης οθονών και τη μεταφορά δεδομένων με πρωτοφανή ταχύτητα μέσα από μια και μόνο θύρα και ένα καλώδιο. Σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνεται, επίσης, η FaceTime HD κάμερα με ανάλυση 720p καθώς και η εφαρμογή FaceTime, για υψηλής ευκρίνειας HD video βιντεοκλήσεις σε ευρυγώνια απεικόνιση.