Η αναβαθμισμένη έκδοση του Navigon MobileNavigator 3.5.4 για την Ευρώπη είναι άμεσα και δωρεάν διαθέσιμη για smartphones Android.


NAVIGON_DesignCarKit_SamsungGalaxyS_newΗ εφαρμογή επεκτείνει την πλήρη έκδοση του Navi-App με τη λειτουργία “Navigon Pedestrian Flashlight” η οποία χρησιμοποιεί το LED-flash του smartphone ως φακό. Η αναβάθμιση υποστηρίζει επιπλέον το νέο λειτουργικό σύστημα Android 2.3 (Gingerbread) και λειτουργεί τόσο στο Samsung Galaxy S I9000 όσο και στο Galaxy Tab. Για το Samsung Galaxy S I9000 διατίθεται επιπλέον από την NAVIGON και ένα νέο Design Car Kit για την ασφαλή τοποθέτηση της συσκευές στο εσωτερικό μέρος του παρμπρίζ του αυτοκινήτου.


Help2park: Βρείτε μια θέση στάθμευσης όπου και αν βρίσκεστε
Για τους χρήστες smartphones με Android που δεν χρησιμοποιούν τον MobileNavigator, υπάρχει και μία ακόμη δωρεάν εφαρμογή από την Navigon την οποία μπορούν να φορτώσουν πάνω στη συσκευή τους: Πρόκειται για το App „help2park“ που διατίθεται ήδη δωρεάν προς download στο Android Market και βοηθά τον χρήστη, όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο, να βρίσκει μία θέση στάθμευσης, αφού η εφαρμογή αντλεί τα δεδομένα της από τα Google Maps. Το Help2park είναι το πρώτο App της σειράς „Search & Find“, την οποία εγκαινιάζει φέτος η Navigon με αφορμή τα 20α γενέθλια από την ίδρυσή της και το οποίο εκτός από την έκδοση για Android, διατίθεται και για το iOS του iPhone.


Τόσο το Navigon MobileNavigator update 3.5.4 for Android smartphones, όσο και το parking app είναι άμεσα διαθέσιμα προς download από το Android Market.


City Highlights Mainz
NAVIGON_CityHighlights_MainzΤο Μainz είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία στο γερμανικό καρναβάλι και όχι μόνο. Διαθέτει επιβλητικά κτίρια, πολυάριθμες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφθεί κανείς και γωνιές που σίγουρα δεν θα πρέπει ο επισκέπτης να χάσει. Η Navigon συνέλεξε τα καλύτερα σημεία της φημισμένης πόλης που θα σας καθοδηγήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στα αξιοθέατα, στα εστιατόρια, αλλά και στα πολλά ακόμη σημεία ενδιαφέροντος που διαθέτει το Mainz, όλες τις εποχές του χρόνου. Όσοι λοιπόν προγραμματίζουν μία επίσκεψη στο Mainz, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από το www.navigon.com/fresh τα νέα POIs της πόλης.