H Zegetron Α.Ε. διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PES 2009 για PlayStation με μεγάλα έπαθλα ένα αυτοκίνητο CHEVROLET AVEO & 1 SCOOTER KYMCO, και 500 άλλα μεγάλα δώρα!

pes2009Για να λάβει κάποιος μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να στείλει 1 SMS σε 4ψήφιο κωδικό που θα βρίσκεται στην αίτηση μέσα στην συσκευασία με την Ελληνική σημαία των games PES2009 για PS2, PS3 και PSP και θα ακολουθεί συγκεκριμένες και προκαθορισμένες οδηγίες. To πρωτάθλημα, θα πραγματοποιηθεί σε κονσόλες Playstation 3. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη σε άτομα όλων των ηλικιών.

Οι συνολικές συμμετοχές θα ξεπερνούν τις 4.000 ενώ οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αναμένονται να αγγίξουν τις 15.000.

Το έπαθλο του μεγάλου πρωταθλητή θα είναι ένα αυτοκίνητο CHEVROLET AVEO . O παίκτης που έφτασε στον τελικό αλλά δεν μπόρεσε να ανακηρυχτεί πρωταθλητής θα κερδίσει ένα SCOOTER KYMCO .Οι υπόλοιποι 4 παίκτες της τελικής εξάδας θα κερδίσουν 1 κονσόλα Playstation 3 και 3 συσκευές GPS MIO, ενώ οι συμμετέχοντες που θα φτάσουν στην τελική φάση θα κερδίσουν πολλά απίθανα δώρα Pro Evolution Soccer.

Η Ζegetron πρόκειται να πραγματοποιήσει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το PES2009 η οποία θα περιλαμβάνει Τηλεοπτικά spot στους σταθμούς ANT1, STAR, Alter, ΣΚΑΪ και MAD TV , καταχωρήσεις σε κλαδικά και lifestyle περιοδικά και αθλητικές εφημερίδες, ραδιοφωνικά σποτ σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς , έντυπο προωθητικό υλικό σε όλα τα καταστήματα, οnline banners και αναλυτικές αναφορές σε περισσότερα από 20 περιοδικά και εφημερίδες.

H …προπόνηση για την μεγάλη αναμέτρηση αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.zegetron.gr/pes2009