Η Toshiba… iPad-ά στην Apple, φέρνοντας στην Ευρώπη ένα tablet νέας γενιάς με λειτουργικό Android.


Antares_Prod_Full_Jan11_14Το tablet έχει διαστάσεις 10.1’’ (25.7cm) διαγωνίως, προσφέρει ανώτατη ποιότητα βίντεο και ήχου, έχει ενσωματωμένο GPS και δύο βιντεοκάμερες. Η Toshiba σχεδιάζει να διευρύνει την γκάμα της σε tablet στην Ευρώπη με το tablet νέας γενιάς το καλοκαίρι του 2011.


Η Toshiba και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στα ενισχυμένα χαρακτηριστικά video, audio και internet. Το Toshiba tablet, με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA® Tegra™ 2 , διαθέτει multi-touch οθόνη 10.1 ιντσών (25.7cm) σε 16:10 format με 1,280×800 pixels, προσφέροντας άπλετο χώρο για θέαση ιστοσελίδων σε landscape ή portrait και προσφέροντας κινηματογραφική οπτική για video και gaming.


Η τεχνολογία Adaptive Display του tablet ενισχύει συστηματικά παραμέτρους όπως η φωτεινότητα και η αντίθεση ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, συνεπώς προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στις ρυθμίσεις. Επιπλέον η τεχνολογία Resolution+™ της Toshiba έχει ενσωματωθεί, ενισχύοντας την ποιότητα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες της οθόνης του tablet, ανεξάρτητα από την πηγή του υλικού.


Συγχρόνως, διασφαλίζεται πρωτόγνωρη ηχητική απόδοση χάρις τους ενισχυτές ήχου της Toshiba, οι οποίοι επιτρέπουν στα στερεοφωνικά ηχεία του tablet να αναπαράγουν μοναδικά μουσικά κομμάτια, videos και παιχνίδια.


Το νέο tablet της Toshiba υποστηρίζει Mobile Broadband. Οι ενσωματωμένοι gyroscope και accelerometer αισθητήρες, το integrated GPS, μία εμπρόσθια κάμερα δύο megapixel και μία ακόμη πέντε megapixel στο πλάι συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του tablet. Το Toshiba tablet διαθέτει πολλαπλά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και θύρες που καθιστούν τη συσκευή ιδανική για την καθημερινή σας ψηφιακή ζωή.


Το tablet διαθέτει πλήρους μεγέθους HDMI θύρα για να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video σε TV, καθώς επίσης και πλήρους μεγέθους USB 2.0 θύρα για να συνδέετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και κάμερες και μίνι USB θύρα για tablet. Ένα SD Card slot προσφέρει δυνατότητες επιπλέον αποθηκευτικού χώρου και μεταφοράς αρχείων. Το tablet θα είναι εξοπλισμένο με 802.11n WLAN.


Το tablet προσφέρει πρόσβαση στο Google Android Market. Η εμπειρία αυτή συμπληρώνεται από το Toshiba Places που υπάρχει εγκατεστημένο στη συσκευή και διαθέτει το δικό του app marketplace, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν εφαρμογές συμβατές με την οθόνη 10.1’’ (25.7cm) του tablet. To Toshiba Places προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες διανομής περιεχομένου.