Με μεγάλες ευκαιρίες σε προϊόντα και τιμές και ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις, υποδέχεται το τελευταίο τρίμηνο του έτους, το e-shop.gr.

e-shop logoΤο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα επιβεβαιώνει διαρκώς τη δυναμική του ανάπτυξη και την πρωτοκαθεδρία του στις προτιμήσεις των καταναλωτών, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την κρίση της αγοράς. Αξίζει να σημειωθέι πως οι πωλήσεις του 9μήνου για το 2008, ξεπέρασαν τις πωλήσεις ολόκληρου του 2007!
Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις 9μήνου της φετινής χρονιάς, έφτασαν τα 75,7 εκ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 58% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, το οποίο είχε κλείσει με πωλήσεις 48 εκ.ευρώ. Η αύξηση ήταν τόσο μεγάλη, που υπερκέρασε τις συνολικές πωλήσεις του 2007, οι οποίες είχαν φτάσει τα 72,1 εκ. ευρώ!
Μάλιστα, το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, προβλέπεται να είναι ακόμη πιο δυνατό και σε συνδυασμό με το γιορτινό Δεκέμβρη, όλα δείχνουν ότι θα απογειώσει ακόμη περισσότερο τα μεγέθη και την ακάθεκτη πορεία του e-shop.gr, με τον ετήσιο κύκλο εργασιών να διαμορφώνεται στα 110 εκ ευρώ.
Με ένα συνεχώς αυξανόμενο ιδιόκτητο δίκτυο που φτάνει τα 52 καταστήματα, το e-shop.gr είναι δίπλα στους πελάτες του, φέρνοντας το ψηφιακό μέλλον ακόμη πιο κοντά.