Με την αγορά laptop Innovator, μπαίνετε σε κλήρωση για 2 ταξίδια στο Dubai.

e-shop logoΤο e-shop.gr σας προσκαλεί να τη δείτε ψηφιακά! Το ψηφιακό μέλλον είναι τώρα πιο κοντά, χάρις το e-shop.gr και το κυβερνητικό πρόγραμμα «Δες την ψηφιακά», το οποίο επιδοτεί την αγορά laptop για πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Δες την ψηφιακά», απευθύνεται στο 25% των επιτυχόντων με τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε κάθε τμήμα ή σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους επιχορηγεί το 80% της αξίας του φορητού υπολογιστή τους με μέγιστη επιδότηση τα 400 ευρώ ( και 800 ευρώ για όσους πάσχουν από σοβαρές ασθένειες).
Στο πλαίσιο αυτό, το e-shop.gr προσφέρει για ακόμη μια φορά, τη μεγαλύτερη ποικιλία που υπάρχει στη αγορά και πάντα τις καλύτερες τιμές. Έτσι, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, αφού έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες επώνυμα laptop και ανεπανάληπτες προσφορές! Και όχι μόνο: επιλέγοντας κάποιο από τα Innovator laptops, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για μακρινά ταξίδια!
Η κλήρωση για την περυσινή χρονιά ανέδειξε υπερτυχερούς που θα ταξιδέψουν για Ν.Υόρκη, ενώ φέτος, όσοι επιλέξουν laptop Innovator, βάζουν ταυτόχρονα υποψηφιότητα για 2 ταξίδια στο Dubai!
Eίσαι πρωτοετής και ανήκεις στο 25% των καλύτερων φοιτητών; «Δες την ψηφιακά» στο e-shop.gr μέχρι και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008.