Με νέες δυνατότητες εγγραφής στο Cisco TelePresence και τερματικές συσκευές, η παραγωγή και διανομή video στην επιχείρηση γίνεται ευκολότερη.


Cisco_Telepresence_System_1300_47inchΣτο πλαίσιο της στρατηγικής της να δώσει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα εύκολης συνεργασίας, η Cisco ανακοίνωσε σήμερα μία σειρά νέων προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να παράγει video – προσφέροντας νέους τρόπους επικοινωνίας μέσα στην επιχείρηση.


Με τα νέα προϊόντα, οι πελάτες μπορούν:
– Να εγγράφουν και να μοιράζονται video και περιεχόμενο από τερματικές συσκευές Cisco TelePresence ή άλλες συσκευές video, για εκδηλώσεις, προγράμματα εκπαίδευσης ή ζητήματα οργανωτικής επικοινωνίας.
– Να έχουν εξαιρετική δυνατότητα αναζήτησης μέσα στα ίδια τα video. Αντί να χάνει κανείς χρόνο ψάχνοντας μέσα σε ατελείωτες ώρες video για να βρει το σωστό video clip, με μερικά μόνο κλικ οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στο κατάλληλο σημείο – είτε πρόκειται για κάποια λέξη ή φράση είτε για ομιλητή ή επιθυμητή σκηνή.


Η Cisco ανακοίνωσε επίσης μία σειρά καινοτόμων και ολοκληρωμένων προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να δώσουν στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες να διανείμουν video εύκολα σε όλη την επιχείρηση, από το γραφείο μέχρι την αίθουσα διασκέψεων.


Η Cisco παρουσιάζει:
– Μία νέα τερματική συσκευή Cisco Telepresence 47”, βελτιωμένη για διευρυμένη επικοινωνία σε οποιοδήποτε γραφείο ή μικρή αίθουσα συσκέψεων.
– Ένα νέο user interface για τερματικές συσκευές Cisco TelePresence, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας «με το πάτημα ενός πλήκτρου» και μία οθόνη αφής πλούσια σε χαρακτηριστικά.
– Την πρώτη σειρά Cisco Unified IP Phones με ενσωματωμένες κάμερες στις συσκευές, που προσφέρει στους πελάτες έναν εύκολο και σε προσιτή τιμή τρόπο για την υιοθέτηση και ανάπτυξη επικοινωνίας video. Οι συγκεκριμένες συσκευές, οι οποίες συνεργάζονται απρόσκοπτα με άλλες τερματικές συσκευές, τόσο desktop όσο και σε αίθουσες, διαθέτουν μία ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών εξοικονόμησης ενέργειας, που βοηθούν τις εταιρείες να υποστηρίξουν πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον.
– Τα νέα προϊόντα, οι τερματικές συσκευές και η εμπειρία που αυτά προσφέρουν, σε συνδυασμό με την πρόφατη τεχνολογική πρόοδο στην αρχιτεκτονική medianet της Cisco, βοηθούν τους πελάτες να διανείμουν video σε όλη την επιχείρηση, καθώς και να βελτιώσουν την παραγωγή, παροχή, κατανάλωση, διαλειτουργικότητα και ποιότητα των video.