Η νέα εφαρμογή MLS Destinator Talk&Drive EU+GR για το iPhone έλαβε την έγκριση της Apple και διατίθεται πλέον στο ελληνικό App Store.


IPhone_TD_GRΟι χρήστες του iPhone θα απολαμβάνουν τη μοναδική στον κόσμο εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής Talk&Drive στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και πλοήγηση σε 42 ευρωπαϊκές χώρες (Δυτική και Ανατολική Ευρώπη). Για τους χρήστες του iPhone που ήδη διαθέτουν το MLS Destinator EU+GR η εταιρία παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης και εγκατάστασης της νέας εφαρμογής.


Η MLS ανέπτυξε πρώτη παγκοσμίως την καινοτόμα εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής Talk&Drive για iPhone αρχικά στην ελληνική και στη συνέχεια στη γερμανική γλώσσα για το γερμανικό App Store. Το ελληνικό Talk&Drive από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση από πλευράς τζίρου (Top Grossing) μεταξύ όλων των εφαρμογών του ελληνικού App Store και πλέον βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε ως η καλύτερη εφαρμογή του ελληνικού App Store στο 1ο Συνέδριο InfoCom Smartphones & Αpps.


Η MLS συνεχίζει τις επενδύσεις πάνω στην πλατφόρμα της Apple και αναπτύσσει νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, σχεδιάζει την ανάπτυξη της εφαρμογής Talk&Drive και σε άλλες χώρες και γλώσσες αξιοποιώντας το iPhone και το ΑppStore.