Ολοκληρωμένες λύσεις για Digital Publishing θα περιλαμβάνουν υποστήριξη για Apple Subscriptions και Google One Pass.


Martha_Stewart_Living_iPadΗ Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε ότι η Adobe® Digital Publishing Suite θα υποστηρίζει τις συνδρομές Apple App Store και την υπηρεσία Google One Pass για εκδότες περιοδικών και εφημερίδων. Η Adobe Digital Publishing Suite, που είναι διαθέσιμη ως pre-release τεχνολογία, χρησιμοποιείται ήδη από ηγέτιδες εκδοτικές εταιρείες παγκοσμίως για τη δημιουργία και διανομή των εκδόσεων τους σε συσκευές tablet.


Με 130 τίτλους που παράγονται σε πρόγραμμα Adobe διαθέσιμους σήμερα για αγορά και download, η προσθήκη της συνδρομητικής δυνατότητας αυξάνει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους εκδότες – μεταξύ των οποίων και 3,000 εκδότες και δημιουργοί περιεχομένου που συμμετέχουν ήδη στην Adobe Digital Publishing Suite.


“Ο κλάδος των εκδόσεων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία συνδρομητικών περιοδικών και εφημερίδων και η Digital Publishing Suite μας θα υποστηρίζει τις συνδρομές Apple και την υπηρεσία Google One Pass,” δήλωσε ο David Wadhwani, senior vice president, Creative and Interactive Solutions, Adobe. “Πιστεύουμε ότι το Google One Pass θα ανοίξει την αγορά των εκδόσεων και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων τεχνολογίας θα εξασφαλίσει ένα δραστήριο μέλλον για τις ψηφιακές εκδόσεις. Όποια συσκευή και αν επιλέξουν οι αναγνώστες, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν πολλές διαθέσιμες ψηφιακές εκδόσεις στη συσκευή τους.”


“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε πολλαπλές ψηφιακές συσκευές,” σχολίασε ο Ross Burridge, επικεφαλής Emerging Platforms, Dennis Publishing και αρχισυντάκτης iGIZMO. “Η προσφορά ενιαίας εμπειρίας σε όλες τις συσκευές είναι καίριας σημασίας για τις ψηφιακές εκδόσεις και η Adobe υπήρξε εξαιρετικός συνεργάτης στη δημιουργία οικείων εργαλείων και μοντέλων για την παραγωγή και την ανάγνωση ψηφιακού περιεχομένου.”


Η Adobe Digital Publishing Suite υποστηρίζει ποικίλες μεθόδους πληρωμής: δωρεάν περιεχόμενο, μεμονωμένες αγορές τεύχους και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης σε υπάρχουσες πλατφόρμες e-commerce των εκδοτικών εταιρειών για συνδυασμό έντυπων και ψηφιακών μέσων και παροχή άλλων προσφορών. Στην πιο πρόσφατη έκδοση της Adobe Digital Publishing Suite, υπάρχει υποστήριξη συνδρομών για Apple App Store όταν χρησιμοποιείται από server εκδοτικής εταιρείας. Στο άμεσο μέλλον θα είναι δυνατή η ευρεία διαχείριση συνδρομών σε Apple App Store και Google One Pass.