Δύο εκδόσεις του Office 2007 περιμένουν τους πρωτοετείς φοιτητές που συμμετέχουν στη δράση «Δες την Ψηφιακά» σε άκρως δελεαστική τιμή.

office-home-student-2007Οι πρωτοετείς φοιτητές που συμμετέχουν στη δράση «Δες την Ψηφιακά» έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν έκδοση του Office 2007, διαθέσιμη σε δύο τύπους, τη Microsoft Office Standard 2007 Academic Edition και τη Microsoft Office Professional 2007, Academic Edition, σε μοναδικά χαμηλή τιμή, η οποία διαμορφώθηκε ειδικά για το πρόγραμμα «Δες την Ψηφιακά» και να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους ζωή, οργανώνοντας και ανταλλάσοντας εύκολα και γρήγορα τα αρχεία τους.

Η προσφορά αυτή ισχύει έως τη λήξη του προγράμματος «Δες τη Ψηφιακά» και συνοδεύεται με τηλεφωνική υποστήριξη για το Office 2007 για έναν ολόκληρο χρόνο.

Χρησιμοποιώντας το Office 2007, οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσουν με φίλους και συμφοιτητές, ανταλλάσοντας πληροφορίες και υλικό διαδικτυακά, μέσω οποιασδήποτε συσκευής και από οποιοδήποτε χώρο, ενώ η ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας γίνεται άμεσα μέσω κάθε εφαρμογής του Office.

Επιπλέον, το Office 2007 προσφέρει ακόμα καλύτερη, ευκολότερη, γρηγορότερη διαχείριση και οργάνωση των αρχείων, ενώ κάνει τη δημιουργία εγγράφων να μοιάζει με παιχνίδι μέσω του νέου περιβάλλοντος εργασίας Fluent και των διαγραμμάτων Smart Art. Η δυνατότητα μετατροπής των εγγράφων σε PDF και XPS εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και συμβατότητα για κάθε είδους εργασία, ενώ οι αυτόματες ανανεώσεις (Updates) που παρέχει το Office 2007, προσφέρουν στο χρήστη ενισχυμένη προστασία των αρχείων του από ιούς και απειλές του διαδικτύου.

Επιπλέον, με την απευθείας σύνδεση στο Office Live Workspace, όλοι μπορούν να αποθηκεύσουν στο διαδίκτυο κάθε είδους αρχείο που επιθυμούν να ανταλλάξουν με τους οικείους τους, έχοντας στη διάθεσή τους προσωπικό χώρο μεγέθους 500ΜΒ.