Η THQ και η 20th Century Fox ζωντανεύουν το Rio με ένα νέο παιχνίδι, εμπνευσμένο από την επερχόμενη 3D περιπέτεια κινουμένων σχεδίων.


rioΗ THQ Inc. και η Twentieth Century Fox Consumer Products σήμερα ανακοινώνουν την προγραμματισμένη κυκλοφορία για τις 8 Απριλίου του γρήγορου σε ρυθμούς, party-style παιχνιδιού εμπνευσμένο από την επερχόμενη 3D ταινία της Fox, “Rio”, τους κωμικούς και εγκάρδιους χαρακτήρες, τη μεταδοτική ενέργεια και την εμπνευσμένη μουσική. Από τα Blue Sky Studios, τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς Ice Age, το Rio θα φτάσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 15 Απριλίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες Wii και τις φορητές κονσόλες της οικογένειας Nintendo DS.


Για τις κονσόλες Wii, μέχρι 4 παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν μέσα από 40 mini-games ως ένας από τους 6 χαρακτήρες της ταινίας: τον Blu, τον Jewel, τον Pedro, τον Nico, τον Raphael και την Eva. Οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν μέσα από πέντε μοναδικά modes καθώς ταξιδεύουν μέσα από το Rio για να κερδίσουν την πρώτη θέση στην τελετή του Καρναβαλιού. Το Rio επίσης διαθέτει gameplay γρήγορης “εισόδου, εξόδου” από το παιχνίδι, επιτρέποντας στους παίκτες να εισέλθουν και να εξέλθουν από το παιχνίδι όποτε θέλουν, μετατρέποντας το έτσι σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για την οικογένεια.


H έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo DS σας προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία βασισμένη στην περιπέτεια μέσω της μουσικής. Παίζοντας ως ο βασικός χαρακτήρας της ταινίας, ο Blu, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το stylus για να ανακαλύψουν Latin και hip hop ρυθμούς καθώς περνάνε μέσα από 20 επίπεδα και 7 πολύχρωμες τοποθεσίες. Στο Rio επίσης περιλαμβάνονται και 4 mini-games όπου οι παίκτες μπορούν να διασκεδάσουν μαζί με άλλους χαρακτήρες από την ταινία.