Καθαρό και στιβαρό ήχο στα συστήματα αυτοκινήτου παρουσιάζει η Pioneer με τα νέα subwoofer της σειράς Champion.


ts_w259d4Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer για την ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα νέα subwoofer αυτοκινήτου της σειράς Champion, που συνδυάζουν πανίσχυρη ισχύ εξόδου, καθαρό και δυνατό ήχο μπάσου, αλλά και νέο προηγμένο σχεδιασμό. Τα νέα subwoofer Champion υιοθετούν τεχνολογίες της σειράς SPL τα οποία έχουν ‘σπάσει’ τα παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων. Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν τα TS-W309, TS-W309S4, TS-W309D4 διαμέτρου 30 εκ. και τα TS-W259S4 και TS-W259D4 διαμέτρου 25 εκ..


Οι χρήστες που αναζητούν μια οικονομική λύση για το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τους και που παράλληλα επιθυμούν να προσθέσουν ισχυρό ήχο μπάσου θα εκτιμήσουν τον γεμάτο και στιβαρό ήχο που προσφέρει η σειρά Champion. Τα μοντέλα της σειράς αποτελούνται από σύνθετο κώνο woofer IMPP αυξημένο κατά 14% σε μέγεθος, ο οποίος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να επιτρέπει καλύτερη διάχυση του ήχου.


ts_w259d4_backΗ σειρά Champion διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά στα οποία περιλαμβάνονται:
– Ενσωματωμένοι ακροδέκτες στη μία πλευρά: για μεγαλύτερη ευελιξία και εύκολη εγκατάσταση, όλοι οι ακροδέκτες των ηχείων της σειράς Champion είναι τοποθετημένοι στη μία και όχι στις δύο πλευρές του subwoofer, όπως στα συμβατικά μοντέλα.
– Πηνίο φωνής από χαλκό με τύλιγμα αλουμινίου: το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για το τύλιγμα του πηνίου φωνής βελτιώνει τη θερμική ακτινοβολία, κάτι που ελαχιστοποιεί την ανάγκη για ένα βαρύ πηνίο, αφού μειώνει το βάρος του κατά 7%. Επιπλέον, οι οπές στο τύλιγμα του πηνίου μειώνουν την παραμόρφωση.
– Μονό ή διπλό πηνίο φωνής: τα subwoofer είναι διαθέσιμα με μονό ή διπλό πηνίο φωνής 4Ω, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης.