Η Mobile Technology παρουσιάζει νέες προσφορές στην 3η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics.


mobile technology logoΗ Mobile Technology συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics, που θα διεξαχθεί στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Ελληνικού από τις 25-28 Φεβρουαρίου. Οι επισκέπτες του περιπτέρου Α13 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νέα ολοκληρωμένη σειρά φορητών τερματικών, Intermec 70 series.


Παράλληλα, θα μπορούν να κάνουν χρήση των ειδικών προσφορών που η Mobile Technology διαμόρφωσε με αφορμή την εκδήλωση και να αποκτήσουν ένα πλήρες σετ τιμολόγησης επί αυτοκινήτου σε τιμή ευκαιρίας. Αναλυτικά, το σετ θα περιλαμβάνει εξειδικευμένο εξοπλισμό της Intermec Technologies (φορητό τερματικό 761Β, φορτιστή τοίχου, φορητό εκτυπωτή 6820, εφαρμογή τιμολόγησης επί αυτοκινήτου), καθώς και εγγύηση ενός έτους. Η παραπάνω προσφορά ισχύει για τις παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 7/3/2011.


Επιπρόσθετα, η Mobile Technology θα εξοπλίσει τα ανθεκτικά φορητά τερματικά της με την ολοκληρωμένη υπηρεσία web nav fleet της Telenavis, διαμορφώνοντας το οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο πακέτο fleet management της αγοράς, για όλες εκείνες της επιχειρήσεις που αναζητούν μία αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση στόλου των οχημάτων τους.