Ο σκανδαλιάρης Blob επιστρέφει για να ηγηθεί στην Αντίσταση του Χρώματος ενάντια στην κακή INKT Corporation.


de Blob 2Η επανάσταση θα είναι πολύχρωμη καθώς επιστρέφει ο αγαπημένος ήρωας όλων, ο Blob, για να φέρει χρώματα και μουσική στον κόσμο σας με το de Blob 2 της THQ Inc. και της Blue Tongue® Entertainment, σε συνεργασία με τη Syfy kids.


Διαθέσιμο τώρα για τις κονσόλες Nintendo Wii και DS, το de Blob 2 είναι μια περιπέτεια γεμάτη με κίνδυνο και ακαταμάχητη γοητεία. Οδηγήστε τον Blob και τον σύντροφό του το ρομπότ Pinky σε ένα ταξίδι με σκοπό να απελευθερώσουν την πολύβουη μητρόπολη Prisma City από τον Comrade Black, ένα δαιμόνιο δικτάτορα που έχει την τάση να αφαιρεί το χρώμα, τη μουσική, τη δημιουργικότητα, τα νόστιμα φαγητά και τη χαρά από τον κόσμο.


Τοποθετημένο χρονικά μετά την απελευθέρωση της Chroma City, από την πρώτη περιπέτεια de Blob για το Nintendo Wii, το de Blob 2 επεκτείνει το βραβευμένο του gameplay με δεκάδες από νέα powerups, γρίφους που ακονίζουν το μυαλό και, βεβαίως, ένα καταπληκτικό soundtrack. Ο Blob έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος να βάψει την πόλη.


Με τη νέα ρύθμιση συνεργασίας, στρατολογήστε και έναν φίλο σας για να παίξετε μαζί σε μια περιπέτεια όλο δράση όπου η δημιουργικότητα ζωντανεύει τον κόσμο. Το de Blob 2 είναι μια δημιουργική εξέλιξη που καθοδηγείται από τη φαντασία σας.