Μετά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, εκπροσωπώντας την Panasonic, η διοίκηση της Intertech «αλλάζει χέρια».


Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, ανέλαβε από τις 17/1/2011 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας με σκοπό να συνεχίσει το έργο του αποχωρήσαντος κ.Νίκου Νιργιαννάκη.


Ο κ. Πολιτόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Motorola και η Toshiba πάντα κατέχοντας νευραλγικές θέσεις και με πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Τα τελευταία 3 χρόνια ο κ. Πολιτόπουλος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Cosmoline, εταιρείας του ομίλου DEMCO με σημαντική παρουσία στις τηλεπικοινωνίες, έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στην αναδιάρθρωση και στην βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της.


Με την τοποθέτηση του κ. Πολιτόπουλου στο «τιμόνι» της εταιρείας, η Intertech φιλοδοξεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά τεχνολογιών αιχμής, και να αξιοποιήσει στο έπακρο, όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν για την περαιτέρω ανάπτυξή της.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Intertech, κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, «Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα πνοή στην εταιρεία έτσι ώστε να καταφέρουμε να επανατοποθετήσουμε την Intertech, ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην αγορά υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα». Επίσης, ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Νίκο Νιργιαννάκη για την πολυετή προσφορά του στην εταιρεία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τα επόμενα, επαγγελματικά του βήματα.