Βραβευμένη με “Design & Engineering Showcase Honors” σειρά οθονών Η/Υ Super LED Ε90 από την LG.


E90_FrontH LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και της αγοράς επίπεδων οθονών, παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών Η/Υ Super LED E90, που αποτελεί τη λεπτότερη LED οθόνη Η/Υ της εταιρείας με πάχος μόλις 7,2 χιλ., και η οποία πρόσφατα απέσπασε τη διάκριση “Design & Engineering Showcase Honors” για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, στο πλαίσιο των βραβείων International CES Innovations 2011.


Η ποιότητα της οθόνης και της απεικόνισης αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν την οθόνη του Η/Υ τους για να παρακολουθήσουν ταινίες και βίντεο. Η σειρά LG Super LED E90 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη θέαση ταινιών δράσης και αθλητικών γεγονότων στον Η/Υ, καθώς διαθέτει χρόνο απόκρισης 2 ms και λόγο αντίθεσης Mega Contrast Ratio, επιτρέποντας στην οθόνη να προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και φωτεινότητα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των γρήγορων εναλλαγών στις σκηνές δράσεις. Επιπλέον, χάρη στο λογισμικό Image Booster της LG, βελτιστοποιείται σημαντικά το streaming περιεχόμενο από ιστοσελίδες όπως το YouTube, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν άψογη ποιότητας εικόνας χωρίς θολούρα ή αλλοίωση.


E90_SideΠαράλληλα με τις εξαιρετικά λεπτές διαστάσεις, η LG Super LED E90 πρωτοπορεί και με την καινοτομία EZcabling, τοποθετώντας την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τη θύρα σύνδεσης της οθόνης με τον Η/Υ στην πίσω πλευρά της βάσης. Χάρη στο ελαφρύ βάρος και τη λεπτή σχεδίαση, η LG E90 διαθέτει μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα και εξοικονομεί έως και 40% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες LCD με οπίσθιο φωτισμό τεχνολογίας CCFL. Επιπλέον, η LG έχει μειώσει τη χρήση επικίνδυνων υλικών για την κατασκευή της, όπως τα αλογόνα και ο υδράργυρος. Η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης είναι τα 329€ (συμπεριλ. ΦΠΑ).


Χαρακτηριστικά Ε2290V
Διαγώνιος 21,5”
Αναλογία  Εικόνας 16:9
Ανάλυση 1.920 x 1.080
Φωτεινότητα 250 cd/m2
Λόγος Αντίθεσης Mega Contrast
Γωνία Θέασης 170/160
Χρόνος Απόκρισης 2ms
Συνδεσιμότητα 15 Pin D-Sub, DVI-D, HDMI
Βάση Tilt
Πρόσθετες

λειτουργίες

Original Ratio / Photo Effect /

/ EZcabling