Νέα καμπάνια Marketing με τίτλο “Ready. Willing. And Stable.” ξεκινά η AMD.


amd_fusionΗ AMD λανσάρει νέα καμπάνια marketing με τίτλο: “Ready. Willing. And Stable.”. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων CPUs και GPUs της εταιρίας ως η ιδανική λύση για τη σύνθεση του καλύτερου PC, τόσο από συνεργάτες όσο και από το καταναλωτικό κοινό.


Η εκστρατεία αποτελείται από:
Διαφημιστικό πρόγραμμα σε παγκόσμιο επίπεδο: Η AMD έχει σχεδιάσει μία διαφημιστική εκστρατεία παγκοσμίου εμβέλειας, για να προσεγγίσει τους συνεργάτες του καναλιού διανομής και τους καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο εξάρτημα για τα PCs. Η εν λόγω καμπάνια περιλαμβάνει online διαφήμιση σε κορυφαία sites τεχνολογίας, όπως:
www.Clubic.com
www.HardOCP.com
www.Hardwareheaven.net
www.Hothardware.com
www.Legitreviews.com
www.Pcgamehardware.de
www.Pcper.com
www.Ixbt.com


Καμπάνια Online Marketing: Όλες οι δραστηριότητες της εκστρατείας “Ready. Willing. And Stable.” οδηγούν τους συνεργάτες και πελάτες της σε μία νέα, σύγχρονη, εύχρηστη, ιστοσελίδα με πληροφορίες διαθέσιμες σχετικά με τα τρέχοντα προϊόντα της AMD. Η σελίδα είναι προσβάσιμη μέσω του σύνδεσμου: http://sites.amd.com/us/promo/sub/Pages/ready-willing-stable.aspx


Διαγωνισμός: Η AMD διεξάγει έναν online διαγωνισμό, μέσω του Twitter, από τη 21η Φεβρουαρίου 2011 και για 8 – 10 εβδομάδες, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της στους τελικούς χρήστες. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων της AMD, καθώς και PC games. Πληροφορίες σχετικά για το διαγωνισμό: www.amd.com/stable.