Η SingularLogic παρουσίασε σε 300 και πλέον επιχειρήσεις τις νέες λύσεις και προτάσεις της.


singular-logicΗ τεχνολογία Galaxy, οι επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε αυτήν, οι εφαρμογές σε έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας (Mobile Rich Enterprise), οι υπηρεσίες Cloud Computing, το Enterprise Value Program, οι λύσεις για το Δημόσιο τομέα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, αποτελούν λύσεις και προτάσεις του μεγαλύτερου, για τα ελληνικά δεδομένα, επενδυτικού προγράμματος ανάπτυξης νέων τεχνολογιών από τη SingularLogic, που διήρκησε 3 και πλέον χρόνια, κόστισε περισσότερα από 20 εκ. ευρώ και δαπανήθηκαν πάνω από 1 εκ. ανθρωποώρες.


karakadasΤην εκδήλωση άνοιξε με ένα χαιρετισμό ο κ. Γιάννης Καρακαδάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ενώ στο παρελθόν, η αξιοπιστία των συστημάτων ήταν το λειτουργικό ζητούμενο για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, καθώς και οι βαριές επενδύσεις σε συστήματα υποδομών και λύσεων, σήμερα το μέλλον προβάλλει με δύο νέες τάσεις που αφορούν στη διαφάνεια της πληροφορίας και στην ανάγκη συμπίεσης του κόστους. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε λύσεις που συνάδουν με τις ανάγκες του αύριο και εμπεριέχουν την υπόσχεση για αυξημένη παραγωγικότητα και λιγότερο κόστος. Λύσεις και πρωτοβουλίες που απαντούν στις ανάγκες κάθε οργανισμού ανεξαρτήτως μεγέθους, ενώ για τη SingularLogic σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στο μέλλον».


Στη συνέχεια στελέχη της εταιρίας παρουσίασαν τις νέες λύσεις και προτάσεις της SingularLogic όπως:
– Τεχνολογία και Σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών Galaxy (ERP, CRM, Commercial, Retail, Restaurant, Leasing, Factoring, Collections κ.λπ.), που απευθύνονται σε κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης και εξασφαλίζουν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης, πρόσβαση από παντού (κινητό, internet ή ο Η/Υ του γραφείου), σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, αξιοποίηση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας .Net 4 της Microsoft, λειτουργία στις δημοφιλέστερες βάσεις δεδομένων (SQL Server 2008, Oracle 11g R2), ασύγκριτη ταχύτητα (full 64-bit Support), αυτοματοποίηση των διαδικασιών, επιχειρηματική ευφυΐα, πλούσια λειτουργικότητα, συνολικό έλεγχο – εικόνα της επιχείρησης από ένα σημείο, δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης και μοναδική εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, υποστηρίζεται υβριδικό μοντέλο λειτουργίας είτε στις εγκαταστάσεις του πελάτη (on-premise) είτε με νέους τρόπους διανομής λογισμικού ως υπηρεσία μέσω Internet από το data center της εταιρείας (SaaS και managed services).


– Οικογένεια εφαρμογών moRE (Mobile Rich Enterprise): Λύσεις εφαρμογών για κινητές συσκευές, για μεταφορά δεδομένων σε αυτές από και προς τις back office εφαρμογές (ERP, CRM κ.α) μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Οι εφαρμογές υλοποιούνται και παρέχονται σε συνεργασία με τη Vodafone.


– SingularLogic Cloud Computing: Λύσεις και υπηρεσίες που εγγυώνται την εύκολη και ασφαλή μετάβαση από τα παραδοσιακά πληροφοριακά συστήματα στο Cloud Computing. Ένα μοντέλο που επιτρέπει να μοιράζονται οι επιχειρήσεις το λογισμικό και τους συσχετιζόμενους με αυτό πόρους μέσω Internet. H SingularLogic προσφέρει: υπηρεσίες υποδομών ως υπηρεσία (IaaS) μέσα από Datacenters επιλογής της, υπηρεσίες Platform as a Service σε μεγάλες επιχειρήσεις και business partners μέσω του μοντέλου ISV, λογισμικό ως υπηρεσία (Software as a Service) για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (Galaxy ERP, Galaxy CRM), εφαρμογές (SaaS) για ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες (ORBI, Tax-Friend, Personal Finance) καθώς και Mobile εφαρμογές ως υπηρεσία σε συνεργασία με τη Vodafone.


– Enterprise Value Program: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα IT Outsourcing υπηρεσιών μεγάλης προστιθέμενης αξίας, που απευθύνεται στους μεγάλους οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και στοχεύει τόσο στη μείωση των εξόδων πληροφορικής των εταιρειών και οργανισμών, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, προκειμένου να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες. Τέτοιες υπηρεσίες είναι η διαχείριση, φιλοξενία και λειτουργία πληροφοριακών συστημάτων, υπηρεσίες ανάκτησης από καταστροφή και επιχειρησιακής συνέχειας, υπηρεσίες κεντρικής διαχείρισης εφαρμογών /επικοινωνιών /συστημάτων πληροφορικής αλλά και επιχειρησιακών διαδικασιών, παροχή εφαρμογών λογισμικού, υπηρεσίες σύγκλισης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών προμηθειών μεταξύ των επιχειρήσεων (Β2Β). Δύο τέτοια μεγάλα έργα outsourcing αποτελούν για το Δημόσιο Τομέα η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ενώ για τον Ιδιωτικό τομέα ο όμιλος ΥΓΕΙΑ.


– Προτάσεις και λύσεις για τη ριζική αναδιάρθρωση του Δημόσιου Τομέα απόλυτα τεκμηριωμένες, που οικοδομούν τη στέρεα βάση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και οδηγούν την Ελλάδα στη νέα ψηφιακή εποχή.


Ενδεικτικά αφορούν στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας υγείας, στη διασφάλιση των εσόδων του κράτους από στις εισφορές των επιχειρήσεων, στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, στην ομογενοποίηση της μισθοδοσίας όλου του Δημόσιου τομέα, στην ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, στην πυροπροστασία των δασών, στον πλήρη έλεγχο ευαίσθητων αγορών όπως αυτή του καυσίμου, καθώς και στην εφαρμογή της συμμετοχικής δημοκρατίας των πολιτών (e-democracy).


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του μεγάλου Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, εκπρόσωποι μεγάλων Οργανισμών του Εξωτερικού και δημοσιογράφοι. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Vodafone, HP, Microsoft, NEC, Marfin Leasing και Olympic Air.