Η Forthnet συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο των Forthnet HotSpot, ενισχύοντας τη συνεργασία της με ομίλους και αλυσίδες καταστημάτων.


forthnetΤα Forthnet HotSpot, το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στο internet στην Ελλάδα, σας προσφέρουν άμεση γρήγορη και οικονομική Wi-Fi πρόσβαση, όπου κι αν βρίσκεστε. Απολαύστε τον καφέ, το φαγητό, τη διαμονή, ακόμα και το ταξίδι σας εν πλώ σε ένα από τα 350 Forthnet HotSpot. Παίξτε online, ενημερωθείτε, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες του γραφείου σας, διασκεδάστε και στείλτε e-mail με μία απλή σύνδεση μέσω του laptop, του netbook, του tablet pc ή του κινητού τηλεφώνου σας.


Στο πλαίσιο αυτό η Forthnet συνεργάζεται με τους πιο δημοφιλείς ομίλους και αλυσίδες καταστημάτων και διαρκώς αυξάνει τον αριθμό των σημείων. Συγκεκριμένα υπάρχουν 71 Forthnet HotSpot στα Starbucks (62 στην Ελλάδα και 9 στην Κύπρο), 6 στα Haagen-Dazs και πλέον 7 στα TGI FRIDAY’S. Τo νέο Forthnet HotSpot που εγκαινιάστηκε είναι στα FRIDAY’S στο «Athens Metro Mall» στο Μετρό Αγίου Δημητρίου.


Εάν είστε συνδρομητής broadband υπηρεσιών Forthnet έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε από όλα τα Forthnet HotSpot εντελώς δωρεάν με τα στοιχεία (username/password) της σύνδεσής σας. Επισκεφθείτε το www.forthnet.gr/hotspotlocator και βρείτε το κοντινότερο σε σας.