Η hellas online συνέβαλλε στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του συνόλου του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Τ Bank.


HOL logo 2010Η νέα αυτή συνεργασία προστίθεται στον κύκλο των μεγάλων εταιρικών λύσεων της hellas online, οι οποίες βασίζονται στην εκτεταμένη τεχνική υποδομή και τις εξειδικευμένες προϊοντικές προτάσεις.


Η T Bank συνεχίζει να ισχυροποιείται λειτουργικά και επιχειρησιακά, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του βασικού της μετόχου. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην διασύνδεση του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας μέσω IP Mpls VPN τεχνολογίας καθώς και στην διεκπεραίωση του συνόλου των τηλεφωνικών κλήσεων μέσα από το προηγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της hellas online.


Με την υλοποίηση του έργου η Τράπεζα επιτυγχάνει τα εξής:
– Αναβαθμίζει σημαντικά τις ταχύτητες ανταλλαγής δεδομένων στο Δίκτυο των καταστημάτων της (80 σημεία παρουσίας πανελλαδικά)
– Διασυνδέει τα κεντρικά σημεία παρουσίας της μέσω δικτύου οπτικών ινών
– Αποκτά μεγαλύτερη και γρηγορότερη πρόσβαση στο διαδίκτυο
– Έχει την δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών τόσο στις υπηρεσίες διακίνησης δεδομένων όσο και στις υπηρεσίες φωνής
– Μειώνει δραστικά το κόστος των τηλεπικοινωνιών της


Αξιοποιώντας τις νεότερες τηλεπικοινωνιακές δυνατότητες, η T Bank συνεχίζει να δημιουργεί μια ξεχωριστή σχέση με τους πελάτες της, προσφέροντας τους εκτός από ανταγωνιστικά προϊόντα, καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης.