Το νέο Panda Managed Office Protection προσφέρει μείωση κόστους και μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Η Panda Security παρουσίασε το Panda Managed Office Protection στο κανάλι συνεργατών της. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία βασισμένη στο WEB για επαγγελματίες (SOHO), για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (SMBs) και επιχειρήσεις με υποκαταστήματα θα βοηθήσει στην ώθηση των πωλήσεων του καναλιού συνεργατών, καθώς αποτελεί μια πλήρη υπηρεσία ασφάλειας, όχι μόνο ένα antivirus.
Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει προληπτική προστασία anti-malware, προσωπικό managed firewall, σε βάθος ελέγχους για malware, κ.λπ. Παρέχει επίσης μια νέα κονσόλα Web που επιτρέπει την απομακρυσμένη επίβλεψη και διαχείριση των δικτύων των πελατών, με απλό και ασφαλή τρόπο από έναν Web browser, κερδίζοντας χρόνο και όχληση που συνδέονται με τις επί τόπου επισκέψεις. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ώστε να παραδοθεί με το λογότυπο και το εμπορικό σήμα του συνεργάτη.

Τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις της έκδοσης 5.02 περιλαμβάνουν:

• Προσαρμογή εμπορικού σήματος: Οι προμηθευτές λύσεων ασφάλειας έχουν τώρα την επιλογή να προσαρμόσουν αυτή την υπηρεσία σε κάθε επίπεδο με το λογότυπο, τις επιγραφές τους, κ.λπ.

• Βελτιωμένη σφαιρική διαχείριση πελατών: Η κύρια οθόνη της κονσόλας διαχείρισης συνοψίζει τις βασικές πληροφορίες προστασίας και επιπέδου των αδειών για όλους τους πελάτες. Υπάρχει επίσης μια σειρά βελτιώσεων στη δυνατότητα χρησιμοποίησης του περιβάλλοντος εργασίας και της βοήθειας online.

• Μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στις managed υπηρεσίες των συνεργατών: Το νέο Panda Managed Office Protection επιτρέπει στους συνεργάτες να σχεδιάσουν την αποστολή αναφορών – με το λογότυπο του συνεργάτη – στους πελάτες, και συνεπώς καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της προστασίας. Αυτές περιλαμβάνουν μια νέα Διοικητική Αναφορά με πληροφορίες και γραφικές παραστάσεις που επιδεικνύουν τη δραστηριότητα ανίχνευσης και το επίπεδο προστασίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών.

• Μειωμένη απώλεια παραγωγικότητας για τους πελάτες. Αυτή η νέα έκδοση επιτρέπει στο κανάλι συνεργατών να προσφέρει στους πελάτες τα πλέον υψηλά επίπεδα προστασίας με ελάχιστη χρήση πόρων. Αυτό συμβαίνει χάρη σε ένα βελτιστοποιημένο σύστημα P2P ενημερώσεων στα τοπικά δίκτυα που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση εύρους ζώνης των δικτύων.

Το Panda Managed Office Protection προσφέρει στους συνεργάτες μια απλή κονσόλα Web για την εγκατάσταση και διαχείριση της προστασίας των τοπικών δικτύων των πελατών με ασφάλεια και από απόσταση από οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet. Αυτό σημαίνει ότι το κανάλι συνεργατών μπορεί να προσφέρει στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (SMBs) – ή σε μεγάλες οργανώσεις με υποκαταστήματα – πλήρη outsourced ασφάλεια, που τους επιτρέπει να εστιάσουν στον βασικό τομέα εργασιών τους χωρίς την ανάγκη επένδυσης σε επιπρόσθετη υποδομή.

Η κονσόλα διαχείρισης επιτρέπει στους οργανισμούς των πελατών να δομούνται σε όσα επίπεδα απαιτούνται, σύμφωνα με τους μεταπωλητές ή τους συνεργάτες που συμμετέχουν στη διαδικασία πωλήσεων και άλλα κριτήρια. Επιτρέπει επίσης τη μεταβίβαση των εργασιών διαχείρισης σε άλλους χρήστες με προνόμια διαχείρισης ή ελέγχου πέρα από τις επιλεγμένες ομάδες πελατών.

Με το προϊόν της Panda Security, το κανάλι συνεργατών θα προσφέρει στους πελάτες πολύ περισσότερα από ένα προϊόν ασφάλειας, θα παρέχει μια πλήρη, προστιθεμένης αξίας υπηρεσία managed security, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την έννοια της Ασφάλειας σαν Υπηρεσία (Security as a Service – SaaS). Η κεντρική διαχείριση όλων των πελατών από μια ενιαία κονσόλα προσφέρει μεγαλύτερη απλότητα και αποδοτικότητα σε εκείνες τις επιχειρήσεις που παρέχουν ασφάλεια σε τρίτους.

Το υψηλό επίπεδο προληπτικής προστασίας anti-malware για αρχεία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, HTTP/FTP λήψεις και instant messaging μαζί με το προσωπικό managed firewall επιτρέπει στο Κανάλι να προσφέρει μια υπηρεσία για την προστασία των σταθμών εργασίας και servers ενάντια σε γνωστές, άγνωστες ακόμα και κρυμμένες απειλές.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ISPs, MSSPs ή μεταπωλητές που προσφέρουν μια πλήρη υπηρεσία προστασίας σε επιχειρήσεις, καθώς επίσης και σε εκείνους που θέλουν να διανείμουν την λύση της Panda Security σε μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (SMBs) και σε επαγγελματίες ως μια μακροπρόθεσμη, προστιθεμένης αξίας υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Managed Office Protection επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/managedprotection/

Για περισσότερες πληροφορίες και δοκιμαστικές εκδόσεις για όλες τις λύσεις της Panda Security, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εξαιρετική ικανότητα ανίχνευσης της Συλλογικής Νοημοσύνης στην ιστοσελίδα Infected or Not (http://www.infectedornot.com).