To πιο ανατρεπτικό δημοσιογραφικό derby και το μεγάλο παιχνίδι, Live Streaming στο www.novasports.gr.


forthnet_novaΗ Forthnet φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της, την πιο απρόσμενη δημοσιογραφική συνάντηση Live Streaming από το studio του novasports.gr, καθώς και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σε απευθείας σύνδεση από το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


O Όμιλος Forthnet δίνει το παρόν και στο μεγάλο ντέρμπυ της Superleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με ένα από τα πιο ανατρεπτικά δημοσιογραφικά πάνελ. Ο Φίλιππος Συρίγος βγαίνει στον… αιφνιδιασμό και υποδέχεται στο ειδικά διαμορφωμένο studio του novasports.gr, τον Κώστα Νικολακόπουλο και τον Κώστα Γκόντζο σε μια «εκρηκτική» συνάντηση.


Οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών εντός δικτύου της Forthnet θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά και δωρεάν μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά μέσα από τον υπολογιστή τους, αυτό το Σάββατο 19/2.


Δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, στις 19.20, μπείτε στο www.novasports.gr, στην ενότητα Live Streaming, πατήστε PLAY και συνδεθείτε ζωντανά με το Studio όπου το ανατρεπτικό πάνελ θα σχολιάζει όσα θα συμβαίνουν στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», τις κινήσεις των δύο προπονητών και τις συνθέσεις των ομάδων, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.


Στη συνέχεια παρακολουθείστε σε ζωντανή σύνδεση από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και σχόλιο των Φίλιππου Συρίγου, Κώστα Νικολακόπουλου και Γιώργου Γκόντζου και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα μείνετε συνδεδεμένοι για να ακούσετε τα συμπεράσματα, τα σχόλια και την κριτική των τριών δημοσιογράφων.