H Megasoft συμμετέχει στη 12η έκθεση ΑRΤΟΖΑ που θα πραγματοποιηθεί 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2011.


Megasoft_LogoH ARTOZA θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για ολόκληρο τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 48τ.μ. η εταιρία θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη λύση για το σύγχρονο αρτοποιίο και ζαχαροπλαστείο που αποτελείται από front office για δυναμική, γρήγορη και ασφαλή διαχείριση των λιανικών πωλήσεων, back office για άμεση πληροφόρηση για τα απεριόριστα είδη αποθήκης, τους αποθηκευτικούς χώρους, τα υποκαταστήματα, το προσωπικό και για τα οικονομικά της επιχείρησης.


Επιπλέον, προσφέρει σύνδεση με ζυγιστικά και δυνατότητα διαχείρισης πρώτων υλών σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής με δημιουργία συνταγών, διαχείριση σταδίων παραγωγής, προσδιορισμό πρώτων υλών, κοστολόγηση, αποτελέσματα παραγωγής, στατιστικά στοιχεία και πληθώρα εκτυπώσεων. Στους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία πειραματισμού με τις εφαρμογές PRISMA Win® και με τον ειδικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ιδανικό για τις συνθήκες περιβάλλοντος που επικρατούν σε τέτοιους χώρους, της POSIFLEX.


H Megasoft θα βρίσκεται στην αίθουσα 3, στο περίπτερο C14/D17 και θα προσφέρει ένα ιδιαιτέρως δελεαστικό πακέτο ολοκληρωμένης λύσης αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.