Το έργο φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν τα παιδιά ενισχύει για όγδοη συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ και της Cosmote, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, με την κα Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρο του «MDA Ελλάς», τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον κ. Χρήστο Μπαρτζώκα, πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και στελέχη του ΟΤΕ.
Μεταξύ των σωματείων περιλαμβάνονται:
α) Η ένωση «Μαζί για το Παιδί», (στην οποία συμμετέχουν 10 διαφορετικά σωματεία (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π., Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Οι Φίλοι της Μέριμνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ), ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Σωματείο «Φίλοι του ΘΕΟΤΟΚΟΣ»),
β) Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις,
γ) Ο σύλλογος «το Χαµόγελο του Παιδιού».
Ο ΟΤΕ προσέφερε 85 λεπτά για κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε στα OTESHOP, το 13888 ή το oteshop.gr, στο διάστημα από 20 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2011. Πρόκειται για μια προσφορά – θεσμό, καθώς ο ΟΤΕ, ανελλιπώς από το 2003, προσφέρει μέρος των εσόδων του, κατά την περίοδο των εορτών, σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί. Συνολικά, τα τελευταία οκτώ χρόνια, ο ΟΤΕ έχει προσφέρει περισσότερα από 1,9 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας τους σκοπούς φορέων που πραγματοποιούν δράσεις για παιδιά που έχουν ανάγκη.
