Tο βραβείο του «Κατασκευαστή της Χρονιάς», κορυφαία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, απονεμήθηκε στην HTC.


HTC_logoΗ HTC Corporation τιμήθηκε αυτή την εβδομάδα με την υψηλότερη διάκριση στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, αυτή του «Κατασκευαστή της Χρονιάς» από την GSMA, στην τελετή των Global Mobile Awards στη Βαρκελώνη. Το βραβείο αυτό έρχεται ως φυσική συνέχεια της πορείας της HTC όλη την χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας λάνσαρε μία εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που κυριάρχησαν στην αγορά, όπως το HTC Desire. Η επιλογή της HTC έγινε ανάμεσα σε τρεις τελικές υποψήφιες εταιρίες, που συμπεριελάμβαναν τις Apple και Samsung.


Οι κριτές του GSMA σχολίασαν ότι «η συγκεκριμένη εταιρία (σσ. HTC) έχει χτίσει την παρουσία της στην αγορά από το μηδέν, χάρη στο δυναμικό branding και marketing και στην ισχυρή γκάμα προϊόντων που βασίζονται σε πολλές πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν εξαιρετικά δημοφιλή και επίμονο κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων. Χάρη στην εξαιρετική επικοινωνία και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών της, κερδίζει επάξια αυτό το βραβείο».


Η HTC έχει απονεμηθεί στο παρελθόν και για το HTC Hero, με το βραβείο του «Καλύτερου Κινητού Τηλεφώνου για το 2010». Η επιτροπή των κριτών που αποφασίζει για τα GSMA Awards αποτελείται από αναλυτές του χώρου, σύμβουλους, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, εκπαιδευτές και άλλους πρωτοπόρους στο κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα GSMA Global Mobile Awards 2011, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.globalmobileawards.com