Οι εταιρείες επεκτείνουν τη συνεργασία σε συστήματα SPARC και προσθέτουν Συμφωνία Διανομής σε Παγκόσμιο επίπεδο για προϊόντα Oracle.


oracle fujitsuΗ Fujitsu και η Oracle ανακοίνωσαν ότι ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους, που ήδη έχει ιστορία πολλών δεκαετιών, επεκτείνοντας τη σχέση τους όσον αφορά στην ανάπτυξη συστημάτων SPARC, προχωρώντας σε μια ολοκληρωμένη, νέα συμφωνία διανομής προϊόντων και εκφράζοντας τη δέσμευσή τους για περαιτέρω συνέργεια των προσπαθειών στον τεχνικό σχεδιασμό, το marketing και την προώθηση πωλήσεων.


Η Oracle και η Fujitsu θα προωθήσουν τις προσπάθειες κοινού τεχνικού σχεδιασμού, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα τους είναι βελτιστοποιημένα και δοκιμασμένα για την όσο το δυνατό καλύτερη εκτέλεση του λογισμικού της Oracle σε περιβάλλοντα κρίσιμης σημασίας. Οι εταιρείες είχαν ήδη ανακοινώσει (2 Δεκεμβρίου 2010) μια νέα σχεδίαση ενοποιημένου περιβλήματος με τα λογότυπα και των δύο εταιρειών για τους servers Oracle και Fujitsu SPARC Enterprise M-series. Η Oracle και η Fujitsu έχουν επίσης δημοσιεύσει ένα σχέδιο εξέλιξης ανάπτυξης για τα επόμενα τρία χρόνια των servers M-series, που παρέχουν 15 φορές καλύτερες επιδόσεις. Αυτές οι νέες εξελίξεις θα βοηθήσουν να διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο το ότι θα επιτευχθούν αυτά τα ορόσημα.


Προχωρώντας ακόμα περισσότερο, οι ομάδες πωλήσεων της Oracle και της Fujitsu συντονίζουν τις προσπάθειές τους για την από κοινού πώληση servers SPARC Enterprise. Αυτό θα διασφαλίσει τη διαρκή συνέχεια των προσπαθειών και παράλληλα θα επιτρέψει τη διαρκή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών. Επιπλέον, η Fujitsu υπέγραψε μια νέα συμφωνία διανομής με το Oracle PartnerNetwork, η οποία δίνει στην Fujitsu τη δυνατότητα να μεταπωλεί και να διανέμει προϊόντα Oracle από όλο το χαρτοφυλάκιο της Oracle. Αυτό επιτρέπει στη Fujitsu να δρα ως ολοκληρωτής συστημάτων (systems integrator) και προμηθευτής λύσεων για όλο το πακέτο τεχνολογίας της Oracle.