Η Huawei αποκαλύπτει τις νέες «έξυπνες» συσκευές της στο συνέδριο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.


S7 slim_MG_4641  2Η Huawei παρουσίασε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, το τελευταίο της «Android Gingerbread smartphone», το Huawei IDEOS X3. Το «στιλάτο» Huawei IDEOS X3 συνδυάζει μοντέρνο hardware με τεχνολογικά προηγμένο software που στοχεύει να βοηθήσει τον χρήστη να διαχειριστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά την επικοινωνία του και τις δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης.


Η Huawei παρουσίασε επίσης το Huawei HiLink, μια κάρτα δεδομένων «plug-and-link» που συνδέει χρήστες με φορητό internet υψηλών ταχυτήτων, το Huawei Mobile WiFi Smart Pro, ένα ασύρματο «έξυπνο» modem το οποίο επιλέγει αυτόματα την καλύτερη διαθέσιμη σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας, και τέλος το Huawei IDEOS™ S7 Slim, μια ταμπλέτα οθόνης αφής 7 ιντσών, επόμενης γενιάς, που συνδυάζει στυλ και φορητότητα.


Το smartphone Huawei IDEOS™ X3
Huawei IDEOS X3Tο Huawei IDEOS X3, με την λεπτή εξωτερική του εμφάνιση, είναι ένα smartphone υψηλών αποδόσεων, με οθόνη αφής HVGA 3.2-ιντσών, φωτογραφική μηχανή 3.2 megapixel, και τη λύση Huawei Handset Over-the-Air and Online Upgrade (HOTA) για Android, η οποία προσφέρει στο χρήστη εύκολες και έγκαιρες αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος. Πρόκειται για τη λεπτότερη συσκευή οθόνης 3.2 ιντσών στην αγορά. Το smartphone χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android η οποία ονομάζεται Android 2.3 Gingerbread, και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να πλοηγηθεί εύκολα, σε μια πραγματικά εμπνευσμένη και ενεργειακά οικονομική συσκευή.


Επίσης, το Huawei IDEOS X3 προσφέρεται με βασικές εφαρμογές που επιτρέπουν στο χρήστη να διαχειριστεί εύκολα τα δεδομένα του, ενώ παράλληλα μπορεί να συγχρονίσει τη συσκευή αποτελεσματικά με κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.