H HTC ανακοινώνει σήμερα τις τρεις νέες εκδόσεις των δημοφιλέστερων και προηγμένων τεχνολογικά smartphones της.


HTC Desire SΤα νέα HTC Desire S, Wildfire S και Incredible S τηρούν τη δέσμευση της HTC για τη διάθεση στο ευρύ κοινό, εξελιγμένων συσκευών που καλύπτουν διαφορετικές απαιτήσεις αισθητικής, επιδόσεων και κόστους. Κάθε smartphone περιλαμβάνει την εμπειρία HTC Sense, που με επίκεντρο το χρήστη απλοποιεί τον τρόπο που αξιοποιεί τη συσκευή του.


HTC Desire S
Το HTC Desire S, ο διάδοχος του δημοφιλούς και βραβευμένου HTC Desire, συνδυάζει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με τις υψηλές επιδόσεις και τη λειτουργικότητα. Εμπνευσμένο από το HTC Legend, το HTC Desire S θυμίζει γλυπτό κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου με ανεπανάληπτη αίσθηση και στιβαρότητα. Χάρη στον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8255 στο 1GHz, το HTC Desire S ανταποκρίνεται ακαριαία σε κάθε λειτουργία, την ίδια στιγμή που οι διπλές κάμερες στην πίσω και πρόσθια όψη καταγράφουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας HD. Τέλος, η οθόνη διάστασης 3,7 ιντσών με ανάλυση WVGA, απεικονίζει κάθε είδους περιεχόμενο με κρυστάλλινη ποιότητα.


HTC Wildfire SHTC Wildfire S
Βασισμένο στο δημοφιλές Wildfire, το Wildfire S αποτελεί ένα προσιτό, συμπαγές και ευχάριστο στη χρήση τηλέφωνο, που στο εσωτερικό του κρύβει την ισχυρή εμπειρία ενός «έξυπνου» κινητού. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διατηρούν και να αναπτύσσουν φιλίες μεταξύ τους, μέσα από δημοφιλείς ιστοσελίδες (όπως το Facebook), γραπτά μηνύματα αλλά και φωνητικές κλήσεις. Με την ίδια ευκολία τους επιτρέπει να κάνουν tag φίλους σε φωτογραφίες ή να μοιραστούν με ένα άγγιγμα εφαρμογές που ανακάλυψαν στο Android Market.


Το Wildfire S αποτελεί ένα από τα μικρότερα κινητά που κατασκεύασε ποτέ η HTC – με μήκος μόλις 10,13 εκατοστά και 5,94 εκατοστά πλάτος – το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξαιρετική οθόνη 3,2 ιντσών με ανάλυση HVGA. Μεταξύ άλλων, το HTC Wildfire S δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του μαύρου, μωβ και λευκού. Στην αρχική οθόνη του μπορεί να τοποθετηθούν εφαρμογές, widgets και περιεχόμενο, ενώ η κάμερα στα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, η υποδοχή επέκτασης μνήμης και η υποστήριξη των πιο διαδεδομένων προτύπων ήχου και εικόνας, το μετατρέπουν σε μια ολοκληρωμένη multimedia πρόταση που χωράει σε κάθε τσέπη.


HTC Incredible S
HTC Incredible SΤο μοναδικό HTC Incredible S smartphone συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με την προηγμένη εμπειρία χρήσης, για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Επιδεικνύοντας το αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί όταν μηχανικοί και σχεδιαστές εργάζονται από κοινού για να ανεβάσουν τον πήχη στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων, η εντυπωσιακή σχεδίαση του HTC Incredible S smartphone, υπογραμμίζει τον προηγμένο τεχνολογικό του κόσμο. H καταγραφή και προβολή βίντεο σε κορυφαία ποιότητα High Definition, δεν ήταν ποτέ πιο φιλική, χάρη στη φωτεινή οθόνη Super LCD 4 ιντσών με ανάλυση WVGA, αλλά και στον στερεοφωνικό surround ήχο που μεταφέρει την κινηματογραφική εμπειρία στην παλάμη ενός χεριού.


Το HTC Incredible S συλλαμβάνει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με τη βοήθεια της κάμερας των 8 megapixel και του διπλού φλας, ενώ επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά εικόνων, βίντεο και μουσικής, απευθείας από τη συσκευή στην οθόνη της τηλεόρασης, μέσω της τεχνολογίας DLNA®. Τέλος, χάρη στην πρόσθια κάμερα το HTC Incredible S δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διατηρήσουν την επαφή πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις.


Διαθεσιμότητα
Τα Desire S, Wildfire S και Incredible S θα είναι διαθέσιμα στο καταναλωτικό κοινό, σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2011.