H Huawei παρουσιάζει το καινοτόμο “Any Connection” MBB Backhaul εξέλιξης σε LTE στο συνέδριο MWC 2011.


Huawei Logo 200 200.gifΗ Huawei παρουσίασε τη λύση κινητής ευρυζωνικότητας (MBB) “Any Connection”, που προσφέρει ομαλή εξέλιξη δικτύων UMTS και HSPA σε LTE. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Mobile World Congress 2011.


Τα κινητά δίκτυα εξελίσσονται από UMTS και HSPA σε LTE με στόχο να προσφέρουν ανώτερη εμπειρία στον τελικό χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη αποδοτικότητα φάσματος, η οποία απαιτεί παροχή μεγαλύτερου bandwidth και μεγαλύτερες μειώσεις συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) για κινητή ευρυζωνική κερδοφορία. Η λύση MBB backhaul της Huawei είναι μια All-IP λύση που προσφέρει δικτύωση “Any Connection” και μειώνει δραματικά το κόστος περιαγωγής per bit για δίκτυα κινητής που εξελίσσονται σε LTE . Παράλληλα, εγγυάται μια ανώτερη εμπειρία, παρέχοντας λύσεις υπερ-ευρυζωνικότητας σε μια εποχή κινητής ευρυζωνικότητας.


Οι καινοτόμες δυνατότητες “Any Connection” της λύσης MBB backhaul της Huawei, προσφέρουν κατανοητούς, on-demand τρόπους δικτύωσης σε traffic routing, service switching, site deployment και spectrum modulating, που θα βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα κινητών δικτύων backhaul.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι:
– Είναι το πρώτο backhaul της αγοράς με on-demand routing modes μεταξύ δυναμικού και στατικού σε ολοκληρωμένη δικτύωση router, με routers βάθους 300 mm εγκατεστημένους σε εξωτερικές καμπίνες, που προσφέρουν περισσότερη ευκινησία σε συνδέσεις IP μεταξύ Node Bs & RNCs ή eNode Bs και προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι διαφοροποιημένες diversified traffic modes μέσα στην εξέλιξη κινητών δικτύων.


– Είναι το πρώτο backhaul της αγοράς με on-demand switching modes από TDM, υβριδικό σε καθαρό πακέτο με αναβάθμιση software σε μικροκυματική δικτύωση, που προσφέρει μεγαλύτερη προστασία επένδυσης σε παράδοση traffic που βοηθά στη μετάβαση υπηρεσιών από UMTS και HSPA σε LTE.


– Το καινοτόμο backhaul με το on-demand site deploying για nodal microwave υποστηρίζει έως 14/28 ζευγάρια ODUs και κεραιών σε aggregation site, προσφέροντας μεγαλύτερη εκμετάλλευση των ακριβών πηγών χώρου, για εξοικονόμηση κόστους τεραστίων χώρων σε μια εποχή πολυδιάστατης κάλυψης και LTE.


– Καινοτόμο backhaul με κατανοητά on-demand modulating modes of QPSK & QAM σε μικροκυματική δικτύωση, με επιπλέον XPIC (Cross-polarisation Interference Counteracter), και συμπίεση Ethernet & IP Head, προσφέροντας επαρκέστερη εκμετάλλευση των rare spectrum resources για μεγαλύτερες ταχύτητες διασύνδεσης από megabit per second σε gigabit per second per link ανά μοναδικό κανάλι.


Έως τα τέλη του 2010, οι λύσεις All-IP mobile backhaul της Huawei έχουν τεθεί σε λειτουργία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, εξυπηρετώντας τις ανάγκες κορυφαίων παρόχων όπως οι China Mobile, Vodafone, Orange, Telefonica/O2, MegaFon και η T-Mobile. Έτσι η Huawei είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εμπορικών IP backhaul δικτύων στον κόσμο.