Η HTC λανσάρει το FlyeR, το πρώτο tablet PC με το interface HTC Sense και συμπαγή κατασκευή από αλουμίνιο.


HTC FlyerΤο HTC Flyer συνδυάζει τη σχεδιαστική ταυτότητα της HTC με την τελευταία εμπειρία HTC Sense, που σχεδιάστηκε από την αρχή ειδικά για tablets. Χρησιμοποιώντας μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση, το HTC Flyer συνδυάζει την επικοινωνία τόσο μέσω αφής όσο και μέσω γραφίδας. Η HTC ανακοινώνει επίσης το HTC Watch, μια νέα υπηρεσία βίντεο που ενσωματώνεται στο HTC Flyer και δημιουργεί την πρώτη υπηρεσία βασισμένη στη φιλοσοφία cloud για mobile gaming σε συνεργασία με την OnLive Inc.


Κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου, το HTC Flyer αποπνέει ένα μοναδικό στιλ και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει την HTC. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ζυγίζοντας περίπου όσο ένα βιβλίο και εξαιρετικά συμπαγές για να χωράει άνετα σε ένα σακάκι. Με οθόνη επτά ιντσών και με επεξεργαστή στο 1,5GHz, προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω HSPA+ καλύπτοντας απόλυτα όσους θέλουν ένα συμπαγές και ταυτόχρονα ισχυρό tablet.


HTC Sense για Tablet
Το HTC Sense έφερε την επανάσταση στα smartphones τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο της εμπειρίας. Το tablet HTC Flyer εστιάζει στο HTC Sense που εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα ευχαριστεί τους χρήστες με την 3D αρχική οθόνη του. Μια κυκλική αλληλουχία από widgets, τοποθετεί το σημαντικότερο περιεχόμενο και τις πληροφορίες στο κεντρικό οπτικό πεδίο του χρήστη. Τέλος, το HTC Flyer προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης υποστηρίζοντας Flash 10 και HTML 5.


Τεχνολογία HTC Scribe
Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας αφής αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης του HTC Flyer, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει αυξημένη ευχρηστία μέσω της επαναστατικής γραφίδας. Με τη νέα τεχνολογία Scribe, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν από την αρχή τη μαγεία της φυσικής γραφής. Η εν λόγω τεχνολογία εισάγει μια σειρά καινοτομιών ψηφιακής μελάνης, που καθιστούν την εύκολη δημιουργία σημειώσεων, εικόνων, την υπογραφή εγγράφων ή ακόμη και τη σύνταξη κειμένου σε ιστοσελίδες ή φωτογραφίες.


Η τεχνολογία Scribeτου HTC Flyer μεταμορφώνει την παραδοσιακή δημιουργία σημειώσεων σε μια εξελιγμένη εμπειρία, ενσωματώνοντας στο πληκτρολόγιο επί της οθόνης, μια σειρά επαναστατικών δυνατοτήτων. Η λειτουργία Timemark σας δίνει τη δυνατότητα να συλλάβετε ηχητικές σημειώσεις ταυτόχρονα με τις γραπτές σας σημειώσεις κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, ώστε κάνοντας κλικ σε μια λέξη να μεταφέρεστε αυτόματα στο αντίστοιχο ηχητικό σημείο. Ταυτόχρονα, οι σημειώσεις σας συγχρονίζονται με το ημερολόγιο, οπότε στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποια υπενθύμιση, να σας επιτραπεί η σύνταξη μιας νέα σημείωσης ή στο ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενων συναντήσεων, να μπορείτε να συνεχίσετε τις σημειώσεις από το σημείο που αφήσατε την προηγούμενη συνάντηση.


Τέλος, το HTC Flyer για πρώτη φορά στην παγκόσμια βιομηχανία ενσωματώνει τη δυνατότητα συγχρονισμού με το Evernote, την κορυφαία υπηρεσία-πρόγραμμα για τη δημιουργία σημειώσεων.


Streaming ταινιών στο κινητό με το HTC Watch
Το Flyer λανσάρει το HTC Watch, τη νέα υπηρεσία λήψης βίντεο της HTC, η οποία δίνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο on-demand χαμηλού κόστους, εκατοντάδων ταινιών υψηλής ανάλυσης από δημοφιλή κινηματογραφικά στούντιο. Ο καινοτόμος και φυσικός σχεδιασμός του HTC Watch, καθιστά εύκολη την αναζήτηση του νεότερου βίντεο-περιεχομένου, την ίδια στιγμή που η εξελιγμένη τεχνολογία στην οποία βασίζεται, επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή πολυμέσων σε υψηλές ταχύτητες ασύρματου δικτύου.


Mobile Cloud Gaming μέσω OnLive
Το HTC Flyer αναβαθμίζει το mobile gaming σε ένα εντελώς νέο επίπεδο αποτελώντας την πρώτη συσκευή στον κόσμο που ενσωματώνει την υπηρεσία OnLive Inc., η οποία βασίζεται στην επαναστατική cloud mobile gaming υπηρεσία. Η OnLive ηγείται της αγοράς του home gaming δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να παίζουν κορυφαία παιχνίδια στην τηλεόραση και στον υπολογιστή τους, χωρίς την ανάγκη αγοράς ακριβού gaming hardware ή software. Όταν η υπηρεσία OnLive ενσωματωθεί πλήρως, θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τη βοήθεια του HTC Flyer στην υπηρεσία OnLive και να παίζουν παιχνίδια είτε απευθείας στην οθόνη της συσκευής, είτε στην οθόνη της τηλεόρασης. Με την ενσωμάτωση αυτής της υπηρεσίας στο HTC Flyer, οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν μια ποικιλία παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Assassin’s Creed II Brotherhood, NBA 2K11 και Lego Harry Potter.


Διαθεσιμότητα
Το HTC Flyer θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο, το δεύτερο τρίμηνο του 2011.