Η Novell καθιστά πιο εύκολη την εκτέλεση σημαντικών για κάθε επιχείρηση εργασιών Linux σε διακομιστές HP ProLiant και BladeSystem.


novell-suse-lrgΗ Novell ανακοίνωσε σήμερα ότι κατόρθωσε να καταστήσει την εκτέλεση των σημαντικών για κάθε επιχείρηση εφαρμογών περιβάλλοντος Linux σε διακομιστές HP ProLiant και BladeSystem πιο εύκολη και πιο προσιτή για τους πελάτες. Η Novell διαθέτει άμεσα την προέκταση SUSE(R) Linux Enterprise High Availability (HA) Extension που έχει δημιουργήσει, χωρίς επιπλέον κόστος με επιλεγμένες συνδρομές σε διακομιστή SUSE Linux Enterprise Server που πωλούνται από την HP και από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


«Ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server HA σε συνδυασμό με τους διακομιστές HP προσφέρει ό,τι χρειάζονται οι πελάτες για την υποστήριξη του σημαντικού για την επιχείρησή τους φόρτου εργασιών σε Linux», δήλωσε ο Joe Wagner, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Διεθνών Συμμαχιών της Novell. «Παρέχουμε στους κοινούς μας πελάτες την ευελιξία να εκτελούν περισσότερες εργασίες σε εικονικά περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας τη συνέχεια των υπηρεσιών και μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Αυτό το συνδυαστικό πακέτο προσφοράς από τη Novell και την HP διευκολύνει τους πελάτες να αγοράζουν τις λύσεις μας και τους δίνει τη δυνατότητα να απευθύνονται σε ένα σημείο για υποστήριξη.»


Οι προεκτάσεις SUSE Linux Enterprise HA Extensions αποτελούν μια προσιτή, ολοκληρωμένη σουίτα ισχυρών τεχνολογιών σύμπλεξης (clustering) ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιούν φυσικά και εικονικά συμπλέγματα Linux (virtual Linux clusters). Οι προεκτάσεις SUSE Linux Enterprise HA Extensions δοκιμάζονται και υποστηρίζονται με διακομιστές HP ProLiant και με συστήματα HP StorageWorks με συμπλέγματα προεκτάσεων. Οι προεκτάσεις SUSE Linux Enterprise HA Extensions διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος για περιορισμένο χρονικό διάστημα με επιλεγμένες συνδρομές σε διακομιστή SUSE Linux Enterprise Server, μαζί με τεχνική υποστήριξη από την HP. Η συνεχής υποστήριξη πολλαπλών υπερεποπτών (hypervisors) από τη Novell και η απεριόριστη αδειοδότηση εικονικών μηχανών καθιστά την εκτέλεση σημαντικών για τις επιχειρήσεις εργασιών σε εικονικοποιημένο περιβάλλον πιο εύκολη και προσιτή.


«Οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρούν την επιχειρησιακή συνέχεια, να προστατεύουν την ακεραιότητα των δεδομένων και να μειώνουν το μη προγραμματισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας σημαντικών για την επιχείρηση εργασιών σε Linux», δήλωσε ο Scott Farrand, αντιπρόεδρος Διακομιστών και λογισμικού βιομηχανικού προτύπου της HP. «Ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server και η προέκταση SUSE Linux Enterprise HA Extension που εκτελούνται σε διακομιστές HP BladeSystem και HP ProLiant διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία του συστήματος ενώ μειώνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.»


Διαθεσιμότητα
Η αποκλειστική προσφορά High Availability Extension διατίθεται μόνο από την HP και από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της HP από τώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Για πληροφορίες, κάντε κλικ στο παρακάτω link: http://h71028.www7.hp.com/enterprise/us/en/partners/novell-linux-high-availability-support.html