Tα νέα notebooks Acer Aspire Ethos 8950G και 5950G δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν μέγιστη απόδοση και ποιότητα εικόνας.


Aspire Ethos 8950

Aspire Ethos 8950

Τα δύο νέα notebooks ενσωματώνουν τη 2η γενιά επεξεργαστών Intel® Core™ i7, με μνήμη DDR3, που εξασφαλίζει ταχύτερη επεξεργασία σε media files για γρηγορότερο video editing. Παράλληλα είναι εξοπλισμένα είτε με υποσύστημα γραφικών AMD HD 6650M με 1GB VRAM, είτε με το AMD HD 6850M, με 2GB VRAM, για να προσφέρουν ανυπέρβλητη ποιότητα εικόνας που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers.


Η σειρά Acer Ethos είναι βασισμένη στην οικογένεια επεξεργαστών δεύτερης γενιάς Intel® Core™ i, που συνδυάζουν υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ισχύος και εξασφαλίζουν άριστες δυνατότητες multitasking για μουσική, gaming, video, φωτογραφίες, ταινίες, κοινωνική δικτύωση, αλλά και για κάθε άλλη απαιτητική εφαρμογή. Οι νέοι επεξεργαστές ενσωματώνουν την Intel Turbo Boost Technology 2.0 για βέλτιστη απόδοση σε κάθε εργασία. Το υποσύστημα γραφικών AMD Radeon HD χαρίζει εντυπωσιακές εμπειρίες στο gaming και στην επεξεργασία digital media, ενώ η υποστήριξη DirectX® 11 επιτρέπει κορυφαία απόδοση σε παιχνίδια και άριστη ποιότητα απεικόνισης με εντυπωσιακά τρισδιάστατα οπτικά εφέ, ρεαλιστικό φωτισμό και ζωντανή εικόνα.


Aspire Ethos 5950

Aspire Ethos 5950

Για να κάνει πραγματικά αξέχαστη την εμπειρία του χρήστη, το νέο Aspire Ethos συνδυάζει οθόνες CineCrystal™ frameless Full HD και HD, με την τέταρτης γενιάς τεχνολογία Dolby Home Theater και την τεχνολογία CineSurround, με εξόδους ήχου 5.1 και ένα ειδικό subwoofer, θέτοντας νέα στάνταρ στις ηχητικές δυνατότητες των φορητών υπολογιστών. Ενσωματώνοντας σύστημα πέντε ηχείων, για πραγματικό ήχο Surround 5.1, το Aspire Ethos 8950G επιτυγχάνει νέα επίπεδα ρεαλισμού στην αναπαραγωγή ταινιών full HD, καθώς και στο gaming. Το ισχυρό subwoofer είναι εγκαταστημένο σε ειδική ανοξείδωτη σχάρα στη βάση του υπολογιστή, ενισχύοντας τις χαμηλές συχνότητες, για μια ακουστική εμπειρία με καθαρότητα και βάθος ήχου, που θα συναρπάσει και τους πιο ενθουσιώδεις της μουσικής.


Με τη σειρά Aspire Ethos έχετε πλήρη έλεγχο των multimedia εφαρμογών σας, μέσω του dual-mode touchpad, το οποίο λειτουργεί τόσο ως ένα προηγμένο πολυ-λειτουργικό touchpad, όσο και ως media console. Επιπλέον, με το πλήκτρο άμεσης ενεργοποίησης του Arcade, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική και να δείτε φωτογραφίες σε μηδενικό χρόνο.


Για να απογειώσει την απόλαυση του ψηφιακού περιεχομένου, υπάρχει η έξοδος HDMI® που μπορεί να “μεταφέρει” την ψυχαγωγία σας στη μεγάλη οθόνη μιας τηλεόρασης HD, ενώ η θύρα USB 3.0 μεταφέρει δεδομένα από και προς τις εξωτερικές συσκευές, 10 φορές ταχύτερα από πριν. Μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τις αποθηκευτικές τους δυνατότητες μέσω της θύρας eSATA, καθώς και να συνδέσετε χωρίς πρόβλημα τους πλέον σύγχρονους ψηφιακούς camcorders μέσω της θύρας IEEE 1394.
Με διαστάσεις 18,4” (48 cm) και 15,6” (39,5 cm) και ανάλυση Full HD (1920×1080) ή HD (1366×768) Full HD (1366×768) ή HD (1920×1080), οι υπερμοντέρνες frameless LCD οθόνες 16:9 εξασφαλίζουν ρεαλιστικές φωτοσκιάσεις χάρη στο έντονο color saturation και τον πολύ καλό λόγο αντίθεσης. Οι οθόνες βασίζονται στην τεχνολογία mercury-free LED backlight, η οποία όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα εικόνας και αυξάνει την πιστότητα απεικόνισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά μειώνει και την κατανάλωση ισχύος.


Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος του σκληρού δίσκου που φτάνει μέχρι και το 1.5TB (2x750GB) ικανοποιεί τις ανάγκες όσων συλλέγουν αρχεία multimedia. Τα μοντέλα της σειράς Aspire Ethos μπορούν να εξοπλιστούν είτε με Blu-Ray Disc™ writer ή reader είτε με DVD-Super Multi double-layer optical drive. Επιπλέον, διαθέτουν έναν multi-in-1 card reader που υποστηρίζει όλους τους διαδεδομένους τύπους καρτών μνήμης, για εύκολη και γρήγορη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των αγαπημένων συσκευών σας.


Η οικογένεια Aspire Ethos ενσωματώνει τις εξής ασύρματες και ενσύρματες τεχνολογίες διασύνδεσης: σύνδεση WI-Fi® CERTIFIED® (που υποστηρίζει το Acer SignalUp™ με την ασύρματη τεχνολογία Nplify™), Bluetooth® 3.0 (προαιρετικά) και Gigabit LAN. Η εφαρμογή Acer Video Conference, που συμπεριλαμβάνει την Acer Crystal Eye high-def webcam και ενσωματωμένο μικρόφωνο, σας επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με τους φίλους σας ή να κάνετε τις επαγγελματικές σας επαφές μέσω video conference υψηλής ποιότητας.