Η Kingston Digital παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις χαμηλού κόστους για εταιρικά USB προϊόντα ασφάλειας.


Kingston Digital DTVPM

Kingston Digital DTVPM

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς φορητών αποθηκευτικών μέσων ασφαλείας – το DataTraveler® 4000 (DT4000) και το DataTraveler Vault/ Privacy Managed (DTVMP) – παρέχοντας στις επιχειρήσεις τις πιο ευέλικτες και οικονομικές λύσεις αποθήκευσης σε USB με πρότυπη ασφάλεια των δεδομένων. Έχοντας ηγετική θέση στην αγορά προϊόντων μνήμης από το 1987, η Kingston διαθέτει τη μοναδική σειρά USB προϊόντων ασφάλειας που ποικίλουν από απλή χρήση για εταιρείες μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά κυβερνητικά πρότυπα.


Ενώ πολλοί οργανισμοί εξαρτώνται από τη δυνατότητα μεταφοράς και τη χρηστικότητα των USBs για τη διαχείριση δεδομένων, οι περιπτώσεις του Stuxnet και του Wikileaks έφεραν στην επιφάνεια πολλά ερωτήματα σχετικά με τον έλεγχο και την ασφάλεια των μεταφερόμενων αρχείων. Ωστόσο, με τη σωστή χρήση, τα USB Flash Drives μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικό στρατηγικό εργαλείο.


Kingston Digital DT4000

Kingston Digital DT4000

Σήμερα, οι επιλογές εταιρικών USB με ευελιξία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας είναι περιορισμένες. Οι ήδη υπάρχουσες λύσεις κυμαίνονται από τις υψηλές σε κόστος και δύσχρηστες πλατφόρμες, κατασκευασμένες για να πληρούν τις υψηλότερες κυβερνητικές προδιαγραφές, έως τις λύσεις χαμηλής ασφάλειας, οι οποίες παρέχουν λίγες δυνατότητες στη διαχείριση της ίδιας της συσκευής και διαθέτουν ένα απλό λογισμικό ασφαλείας.


Τα νέα προϊόντα της Kingston συνδυάζουν την εξειδίκευση της εταιρείας στα προϊόντα μνήμης με ειδικές δοκιμές σε κυβερνητικά δοκιμασμένες και διεθνώς ανεπτυγμένες πλατφόρμες, καθώς επίσης την εγγύηση, εξυπηρέτηση και υποστήριξη της Kingston. Τα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν τα παρακάτω:


DT4000: Kρυπτογράφηση κυβερνητικού επιπέδου, κατάλληλη για επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου και της υγείας, για την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Το DT4000 είναι πιστοποιημένο βάσει του προτύπου FIPS 140-2 Level 2 για ολόκληρη τη συσκευή – όχι μόνο τον επεξεργαστή ασφαλείας όπως συνέβαινε με άλλες συσκευές. Το DT4000 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο έτος με κεντρική διαχείριση.
DTVPM: Παρέχει στους εταιρικούς πελάτες κεντρικό έλεγχο όλης της δραστηριότητας του USB. Διαθέτοντας το λογισμικό SafeConsole® της BlockMaster®, της κορυφαίας εταιρείας με λύσεις ασφάλειας παγκοσμίως, το DTVPM παρέχει διευρυμένες δυνατότητες όπως τη δυνατότητα ελέγχου του κωδικού ασφαλείας, τη διαχείριση της κατάστασης της συσκευής, την καταγραφή κινήσεων και τον έλεγχο των τύπων αρχείων που αποθηκεύονται στη συσκευή.


Τα μελλοντικά σχέδια της Kingston για κρυπτογραφημένα USB Flash Drives περιλαμβάνουν μία κεντρικά ελεγχόμενη έκδοση του DataTraveler 4000 για επιχειρήσεις που απαιτούν ασφάλεια πιστοποιημένη με το πρότυπο FIPS 140-2 level 2.