Η Air Canada επεκτείνει τη συμφωνία της με την Amadeus για να ενισχύσει περαιτέρω την στρατηγική e-Commerce.


Amadeus HellasΗ επέκταση του συμβολαίου είναι επακόλουθο μιας επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2004 και συνέβαλε στην ανάπτυξη μιας από τις πιο προηγμένες online στρατηγικές αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο.


Η Amadeus και η Air Canada ανακοίνωσαν πρόσφατα την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου, ώστε η αεροπορική εταιρεία να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Amadeus για να τροφοδοτήσει την ιστοσελίδα της και τις ιστοσελίδες των ταξιδιωτικών γραφείων που συνεργάζεται.


Υπο από τους νέους όρους της επέκτασης του συμβολαίου, η Air Canada θα συνεχίσει να επωφελείται από την προηγμένη τεχνολογία της Amadeus για την ενίσχυση των ιστοσελίδων της και της τιμολογιακής πολιτικής πίσω από το διεθνές τηλεφωνικό κέντρο και τις λειτουργίες αεροδρομίου. Με ισχυρή παρουσία σε 15 χώρες, η Air Canada έχει μια από τις πιο πρωτοποριακές οnline στρατηγικές στον κόσμο, που περιλαμβάνει ευέλικτη αναζήτηση με βάση την ημερομηνία, “a la carte” βοηθητικές υπηρεσίες, βοηθητικές υπηρεσίες τρίτων, όπως ασφάλεια και online υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επανέκδοσης εισιτηρίου και των αναβαθμίσεων.


Το aircanada.com, η επίσημη ιστοσελίδα της Air Canada, προσφέρει επίσης πρωτοποριακές τεχνικές τιμολόγησης που επιτρέπουν στους πελάτες να εξατομικεύουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία επιλέγοντας μόνο τις παραμέτρους για τις οποίες επιθυμούν να πληρώσουν. Ταυτόχρονα, η ευελιξία της μηχανής κρατήσεων Amadeus e-Retail και η τεχνολογία τιμολόγησης Flex Pricer επιτρέπει στην Air Canada να παρέχει πλήρη διαφάνεια στους ταξιδιώτες και ταυτόχρονα να αυξάνει την απόδοσή της.


Η Amadeus προσφέρει τεχνολογία e-Commerce σε πάνω από το 70% των κορυφαίων 25 αεροπορικών εταιρειών του κόσμου. Το 2009 οι λύσεις e-Commerce της Amadeus απέδωσαν περίπου 10 δις Ευρώ σε έσοδα για τις αεροπορικές εταιρείες.


Η Air Canada είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Καναδά, με ευρύτατο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού, που προσφέρει επιβατικά και cargo δρομολόγια σε περισσότερους από 170 προορισμούς σε πέντε ηπείρους. Η εταιρεία αποτελεί την 15η μεγαλύτερη εμπορική αεροπορική εταιρεία, που εξυπηρετεί 31 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και είναι ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας Star Alliance, του πιο ολοκληρωμένου δικτύου μεταφορών στον κόσμο, που προσφέρει υπηρεσίες σε 1.167 προορισμούς σε 181 χώρες.


Η εταιρεία πρόσφατα κέρδισε τις πέντε κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία “Best in Business Travel” του περιοδικού Business Traveller’s, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ιστοσελίδας αεροπορικής εταιρείας. Αυτά είναι τα περισσότερα βραβεία που κερδήθηκαν ποτέ από αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στα έγκριτα ετήσια βραβεία αναγνωστών του περιοδικού.