Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Ovi Store της Nokia παρουσιάζει τις πιο ερωτικές εφαρμογές για το κινητό σας.


angry birds seasonsAngry Birds Seasons
€2,46 (συμπερ. ΦΠΑ)
Ευτυχισμένη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου! Όπως όλοι ξέρουμε κάθε σεζόν είναι σεζόν των Angry Birds! Απολαύστε το πνεύμα αγάπης και στοργής της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, διαλύοντας ακόμα περισσότερα γουρούνια! Πετάξτε περισσότερα παθιασμένα πουλιά σε μια ατμόσφαιρα «στοργικής» δράσης και βρείτε το πιο αγαπημένο Χρυσό Αυγό απ’ όλα!


Valentine’s 3 games pack
€1,23 (συμπερ. ΦΠΑ)
Το Valentine’s 3 Games Pack είναι ένα set παιχνιδιών σχεδιασμένο για τους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες. Είναι ώρα να δοκιμάσετε τον έρωτα του/της αγαπημένου/ης σας: “Συνδέοντας τα ζευγάρια” ή στη “Μάχη του Έρωτα” ή ακόμα “Μαδώντας τη Μαργαρίτα” για να δείτε αν σας αγαπάει ή όχι.


Tips For Valentine’s Day
Δωρεάν
Πιτσουνάκια, αυτά τα tips δεν θα σας βρουν ένα/μια Βαλεντίνο/α, αλλά θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις γκάφες που κάνουν οι περισσότεροι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Από την επιλογή ενός δώρου, έως το σχεδιασμό του ραντεβού και την επιλογή του τέλειου φορέματος, δείτε τις απλές και πρακτικές συμβουλές για μια αξέχαστη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου.


Valentines Hottie Detector
Δωρεάν
Το Hottie detector είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή, που μπορεί να σπάσει τον πάγο τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μόλις εντοπίσετε κάποιο hot στόχο, μπορείτε να του δείξετε ότι εμφανίστηκε στο hottie radar σας και ποιος ξέρει, μπορεί μόλις να γνωρίσατε το άλλο σας μισό!


Love Predictor
Δωρεάν
Το Love Predictor σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες και σας καθοδηγεί στην ερωτική σας ζωή. Το Love Predictor λειτουργεί με ένα ισχυρό συμβολικό σύστημα και οι συμβουλές του σας προσφέρουν διορατικότητα και νόημα στα ερωτικά θέματα.


love guru oviLove Match by the Love Guru
Δωρεάν
Κάνε στον guru όποια ερώτηση θέλεις και θα σου απαντήσει με τη σοφία ενός πραγματικού guru. Θέλεις να μάθεις αν είναι το σωστό ταίρι για σένα; Ρώτα τον guru και θα σου πει αν ανήκετε ο ένας στον άλλον. Αν αυτό δεν σου φτάνει, ο Love Guru μπορεί να σε μετατρέψει σε ειδικό των SMS, βρίσκοντας το τέλειο μήνυμα για κάθε περίσταση. Με τον Love Guru θα γίνεις πρωταθλητής στο παιχνίδι του έρωτα!