Η EMC Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Αγάθη Γαλάνη αναλαμβάνει την θέση της Indirect District Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.


Agathi GalaniΗ EMC ανακοίνωσε την προαγωγή της κας Αγάθης Γαλάνη στη θέση της Indirect District Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η κα Γαλάνη θα αναφέρεται στον κ. Benoit Hallez, Director Channel & Mid- Market Europe South, Middle East & Africa, και στον κ. Γιώργο Μαυράκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.


Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η κα Γαλάνη θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της στρατηγικής σχέσης της εταιρείας με τους βασικούς της συνεργάτες (channel partners) στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, καθώς επίσης και με την επέκταση του τομέα των έμμεσων πωλήσεων (Indirect Sales Business) μέσω του δικτύου συνεργατών της EMC. Έχοντας την υποστήριξη του τμήματος πωλήσεων, η κα Γαλάνη θα ενδυναμώσει την παρουσία της EMC στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας παράλληλα και τη μακροχρόνια προσήλωση της εταιρείας στις σχέσεις της με το δίκτυο συνεργατών και διανομέων.


Η κα. Γαλάνη, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και βαθιά γνώση του χώρου της τεχνολογίας. Εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής από το 1992, αναλαμβάνοντας διοικητικές και τεχνικές θέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην περιοχή των Βαλκανίων για επιχειρήσεις όπως η Computer Logic, η European Dynamics, και η Sun Microsystems. Η κα Γαλάνη εργάζεται στην EMC από το 2007, από τη θέση του Sales Manager για στρατηγικούς πελάτες.