Η Bryston παρουσιάζει το BDP-1, το High End player ψηφιακών αρχείων ήχου.


bryston bdp1Ο ψηφιακός ήχος καθώς και η αναπαραγωγή του μέσω αρχείων υψηλής ανάλυσης είναι μια πραγματικότητα σήμερα. Όμως η επανάσταση που ξεκίνησε μέσω των υπολογιστών, έφερε μαζί της προβλήματα ποιότητας, όπως ο αυξημένος θόρυβος, οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και οι διακοπές στην αναπαραγωγή, οι οποίες αποτελούν τον εφιάλτη κάθε μουσικόφιλου.


Όσο καλό εργαλείο είναι ο υπολογιστής για το download και το ripping ψηφιακών αρχείων ήχου, άλλο τόσο κακό είναι για την αναπαραγωγή ήχου. Η Bryston δημιούργησε ένα player το οποίο δεν έχει ανεμιστήρες, ούτε θορυβώδη τροφοδοτικά. Χρησιμοποιεί κάρτα ήχου ειδικά εξελιγμένη από την ίδια τη Bryston, καθώς και mainboard βιομηχανικού τύπου. Το ψηφιακό σήμα παραδίδεται από έξοδο AES/EBU ή SPDIF.


bryston bdp1 lifestyleΗ λειτουργικότητα του BDP-1 είναι ένα ακόμα προσόν. Ξεχάστε τις πολύπλοκες ρυθμίσεις των players. Το BDP-1 μπορεί να παίξει κατ’ ευθείαν από το κουτί. Απλά συνδέστε ένα USB flash ή ένα σκληρό δίσκο με τα μουσικά σας αρχεία στις δύο εισόδους USB, και απολαύστε κατ’ ευθείαν ήχο υψηλής πιστότητας. Ο έλεγχος του BDP-1 μπορεί να γίνει από τα πλήκτρα στην πρόσοψη, με τηλεχειρισμό ή ακόμα και μέσω δικτύου. Το BDP-1 μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού και να γίνεται ο έλεγχός του μέσω δημοφιλών συσκευών όπως το Apple iPhone ή το iPad ή τον υπολογιστή.


Αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής και της ευκολίας που η τεχνολογία προσφέρει χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου. Η Bryston εγγυάται πως τα ψηφιακά σας αρχεία θα αναπαραχθούν με ακρίβεια, χωρίς καμία διακοπή, κανένα θόρυβο αλλά κυρίως με ολόκληρη τη δυναμική του ψηφιακού ήχου.


Το προϊόν εισάγεται από την Adamco και κοστίζει €2.999 μαζί με το ΦΠΑ.